2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680372 بازدید | 28507 پست
سلام پگاه جان من تازه اومدم صفحات اولم خوندم به این نتیجه رسیدم اول باید ریزشم کنترل بشه که گفتن بابونه ریشه رو قوی میکنه شمابرای قدم اول چی پیشنهاد میدید
خدایا همیشه بامن مهربانی ولی من ناسپاس.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انلی جون شما در مورد شرایط عمومی ات به من بگو، یه سری نشانه های pco رو چند صفحه قبل برای ترانه نوشته بودم، از اونا بهم بگو کدوما رو داری؟؟ بعد با توجه به اون برات دقیق بگم چکار کنی
پسر خوب ماست وتخم مرغ روش منه از خودم درآوردم البته من تایپیک قدیمی رو میخوندم که دکتر طب سنتی به نادیا هم این روش وپیشنهاد داده بود موهای من چرب وقتی روغن میزنم خیلی عالی تمییز میکنه البته من نمیدونم به موهای شما بسازه یانه ولی امتحان کنید ضرری نداره ودیگه اینکه من روش بدون شامپورو میرم
دوستای خوبم میشه یه نتیجه گیری از صحبتهای دیشبوبهم بگید؟ این گوجه فرنگی یا سس کچاب رو چطور استفاده میکنن یا درمورد خوردن شنبلیله که عرقشوبخوریم کلا پگاه جون اگر بیشتر و کلی تر تو یه تایپیک میگف.ممنون میشدم.
دوستان دیروز عروسی رفته بودم یه روستایی همه دخترا چه موهایی داشتن جل الخاق یعنی فکم چسبید زمین همشون خرمن موبودن همشونم موهاشون تا کمرشون بود تا آخر عروسی چشمم به موهای اونا بود یدونه دختر کم مو ندیدم من تار موهاشون چقد ضخیم بود هندیا پیش اینا هیچی نبودن وایییییییییییییی خدا دختر بچه های کوچیکم همینطور بودن اینا که از صبح تا شب روسری تو سرشون اینهمه مورو چطوری نگه میدارن خدانصیب ماهم کنه
حالا یه چی بگم یعنی خودم کفم برید مادر دوماد پیر بودا چه موهایی داشت موهاشو بافته بود هر بافتش به چه کلفتی بود وایییییییییییی خدای من داشت میرقصید موهاش از کمرشم پایینتر بود نزدیک زانوهاش بود منو میگین چشمام چهارتا شد
پری جون اینجور که من فهمیدم شنبلیله رو پودر کنیم یه ق چای خوری به غدا اضافه کنیم ودر مورد گوجه فرنگی اگه پخته بشه لیکوپن زیادی داره ولی ویتامین c اون با پختن کم میشه ولی خامش ویتامین c زیادی داره اینو تو برنامه دست پخت خودمونی دکتر میگفت
یه مطلبم میخاسم درمورد روغن آقای نیلم بگم که تو تایپیک قدیمی میخوندم مامان نی نی از یه عطاری تو همدان گرفته بود به قیمت 66 تومن تو رویش موهاش تاثیر داشت راضی بود از رشد موهاش ولی ریزششو قطع نکرده بود