2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680253 بازدید | 28507 پست
آنلی شربت لیمو ی لیمو سنگی + آب + عسل Selva عزیزم یکی ماساژ سرت ب صورت متداوم... سرتو از تخت 30ثانیه آویزون کن شنبلیله هم بخور چون من مامانم دو تا لک بزرگ 2 ماه پیش افتاد تو صورت بخاطر سوداش الان 3 هفته س میخوره پوستش سفید شد ماسک سیر و پیاز هم میتونه مفیده تو برنامه غذایت ویتامین ب رو بیشتر کن...پرپین و شنبلیله پرپشت کننده مو هستن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنلی جان از هر کدوم دو ق غ و چای سبز یک ق غ همه رو باهم میجوشه نم تا یک عصاره غلیظ بده بعد رو سرم ماساژ میدم و میذارم یک ساعت تا دو ساعت بمونه گاهی وقتی عصاره رو صاف کردم یک ق غ حنا میزنم
نیکهل جان ببخشید حواسم نبود اون روغنه عالیه عزیزم کف سرت رو آروم و خیلی کم باید چرب کنی..هرچقد دوس داری بذار بمونه روغنه نرمالیه طبعش ب همه میسازه میتونی با شنبلیله پرورده ش کنی ک تو ص اول روشش هست
نیکهل ترکیب عالیه موهات ضعیف بودن ک ریختن ولی حالا که دید بدی نسبت بهش دادی دیگه نزن مگه این که دلت با قوت بطلبش روغن فاسد نمیشه عزیزم اومدم که با حوصله ج بدمممممم دیگه
کاتیون چون من جنوب زندگی میکنم راحت اصلش رو گیر آوردم اما تهران هم گیر میاد بچه ها خریدن عطاری ها یا لوازم خارجی فروشها بازار مروی تهران هم داره آنلی جان من موادش و خریدم اونو درست کنم