2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680276 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرکه انگبین عطاریا و داروخونه گیاهیا دارن ک 99٪ مرغوب نیستن..با عسل نامرغوب درستش میکنن سرچ کنین http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CB4QFjAA&url=http%3A%2F%2Ftebeirani-eslami.blogfa.com%2Ftag%2F%25D8%25B3%25D8%25B1%25DA%25A9%25D9%2587-%25D8%25A7%25D9%2586%25DA%25AF%25D8%25A8%25DB%258C%25D9%2586&ei=w0ExVfjoKY62yQSQmYGgAg&usg=AFQjCNEPjKfpShPbOKE3pPjwv--fT4uNlg&sig2=9QX7qkKqowRRvAMajgl39g&bvm=bv.91071109,d.aWw
پسرخوب نفوس بد نزن معلومه ک جواب میگیری ی شب در میون بزن آنلی عجله ت چیه عزیزم.. صبور باش..روغن کم بزن چون موت اگه کامل شسته نشه فک میکنی تاثیر نداشته در صورتی که مو کم کم رشد میکنه و ممکنه تو روحیت تاثیر بذاره
Selva عزیزم خاهش میکنم... ممنونم گلم والا دکتر میگه آ بی اسه ولی من علائمشو ندارم جز اینکه عضله رو معده م انگا میگیره و احساس خفگی میکنم...البته دوران استرسام ی علائم بدی داشت ولی در شرایط معمول همون بود و الان ی ماهه ک خبری ازش نیست
پگاه جان ای بی اس هربار یک علایم داره من انقدر درد داشتم گفتم سرطان روده دارم فقط هم استرس بر میگردونه و بدترش میکنه دیگه بعد 5 سال عادت کردم مامانم 30 ساله داره الان بیخیالی طی میکنه درست شده پگاه جان نظرت در مورد روغن و تایپیک بالا که گذاشتم چی بود ببخشید بعد پرورده رو چند ساعت بذارم بمونه
اونلی تخم مرغ کاملو با ماست قاطی میکردن یا زرده یا سفید تخم مرغو جدا میکردن بعد میزدن؟؟؟ پگاه خدا کنه جواب بده میام میگم جواب داده یا نه
اونی که از من گذشت واسه من درگذشت روحش شاد و یادش گرامی
آنلی آفتاب و حرارت بالا نذیذه باشن سالمن ب احتمال زیاد هویج حلقه کن بریز تو روغن کنجد...بذا تو مشما مشکی...سه روز بذار زیر آفتاب یا قرص ویتامین ای بریز توش.. مریم گلی هم هست...مارک باریج و نوشاد واقعاااا اصلا بهتر از تقدیسن مخصوصا باریج سلام شالی جونممم واااای از دستت دکترای بیسواد...نمیدونی چ بلایی سرم اوردن...رفتم ی دکتر داخلی ان شاالله خدا ب عمرش برکت ببخشه با ی معاینه ساده گفت روده ت...هیچیت نیست..ولی تاثیر داروهایی ک تیر ماه فقط 3 تا خوردم هنو تو بدنمه خدا لعنشون کنه... نه نیکهل جونم این چ حرفیه
دوستان من حنا که میزنم وحشتناک توی حمم موهام میریزه، در صورتی که در حالت عادی توی حموم ریزش ندارم، ولی بعد که از حموم میام، موهام خیلی خوبه و ریزشش خییییلی کم میشه، به نظرتون علتش چیه؟؟ بعد شما حنا رو چه جوری از موهاتون میشورین؟؟ همش لای موهاتون گیر نمیکنه؟؟