2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680240 بازدید | 28507 پست
ممنون که جوابمو دادید. واسه چربی موهام چیکار کنم سبونورم جی اویدرم زدم مخصوص موهای چرب وحشتناک موهام ریخت نمیدونم از شامپو بود یا قرصا
اونی که از من گذشت واسه من درگذشت روحش شاد و یادش گرامی
نه همینا کافیه برات فقط برات مثال زدم که بدونی تنوع فقط جلوی پیشرفت موهاتو میگیره.... آنلی عزیزم با جدیت شروع کن...شبا چنان ب موهات فکر کن و قیافتو تصور کن با موهای پر و سالم که خودتم از خاطر ببری مشکل موهاتو من ی دوره کوتاه ب این درجه رسیدم هرکی بم میرسید تو همون ی هفته میگفت تو این همه مو از کجات یهویی چقد قشنگ شدی و..... انقد تلقیت=نم رو موهام تاثیر میذاشت الان دنیا بیان بگن کچل..من کچل نیستم ک 3برابر روز اولم مو دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر خوب فکر کنم ترکیب شاهتره و کاسنی روزی یک لیوان خیلی براتون موثر باشه مخصوصا تو این گرما... یا اینکه 40 روز هرشب سرکه انگبین عسل بخورین بلکل موتون نرمال میشه نه چرب نه خشک نرمالللللل سرکه سیب طبیعی هم سه ق غذاخوری همین تاثیر رو داره
پسر خوب پس شکرخدا ارثی نیست مشکلتون... روغن ابداااااااااا دشمن موی چرب نیست... احتمالا یا روغن نامرغوبه یا اینکه مو رو با روغن خفه میکنین...سر رو باید کمی چرب کرد و زیاد ماساز داد بعدشم روغن موی ضعیف رو میندازه ک جاش موی سالم در میاد.. منم مث شمام موهام چرب بود...الانم گاهی چرب میشه
2810