2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680082 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام پری جان خوبی منم ریزش دارم مخصوصا تو دوران پریودی که دسته دسته میاد الان فقط میخوام موهام کمی بلند بشه عروسی داداشم رفتم آرایشگاه آرایشگر چنان موهامو کشیدو با کش بست که نفهمیدم عروسی چطور بود فقط بفکر این بودم که برم زودتر موهامو باز کنم کلی هم ریخت
منم سیستین ب 6 رو تو عید قطع کردم چشمتون روز بد نبینه داشتم سکته می کرد باز شروع کردمش دیگه خدا کنه نزنه جای دیگه از بدنمو داغون کنه اینجور که بوش میاد باید تا اخر عمرم همش سیستین ب 6 رو بخورم
سلام شالی جون و زینب جون بله ریزش موهام مث قبله تغییر نکرده.البته من استرسی نیستم.چون دارم درمان میکنم بریزه استرس نمیگیرم. زینب جون جلوتر به ارایشگر بگو موهاتو نکشه.من خاهرم ارایشگره خودش حواسش هست.بااین وجود من میگم نکش.اونم میگه پس خودت ببند.خودم میبندم خیلیم احساس خوبی بهم دس میده. لیمو جون مکملا زیاد رو من اثر نداره گویا
لیمو جون دکتر که کاری نمیتونه بکنه. همون قرصی که میخاد بده خودت داری میخوری دیگه.یه محلولم میده که توش سریتا،بتامتازون،لامینین،پرژسترون نلاو... هس که ترانه جون داره میزنه موهاشم میریزه عین ما منم به تشخیص خودم دارم میزنم.موهامم میریزه
درمان گیاهی مطمئنا جواب میده، ولی خوب طول میکشه، و این قضیه به نظرم خسته کننده است. ریزش من متوسطه، نه کم و نه زیاد. اما رویش کم دارم، در ضمن تار موهام نسبت به قبل کمی ضخیم تر شده. یکی از بزرگترین مشکلاتم اینه که اگه بخوام حتی از نصف این درمان هایی که در صفحه اول نوشته استفاده کنم باید هر روز برم حموم، بعد اینکه میگن شستن هر روزه برای مو خوب نیست! من واقعا نمیدونم چه کار کنم!
سلام دوستان، چه خوب که هستین... منم همچنان مصرف مکملها و محلول دکتر رو دارم انجام میدم و همینطور هفته ای یکبار ترکیبی شیدی جون رو استفاده میکنم، وضعیت روحیم شکر خدا بهتره، منتظرم محلول دکتر تموم شه و دوباره شروع کنم به درمان گیاهی... خدا میدونه چقددددرررر دلم برای بوی گند سیر و پیاز تنگ شده... بچه ها من روی این موها رو کم میکنم... هنوز احساس میکنم جلوی موهام کمتر شده اما همه تلاشمو واسه بهتر کردن روحیه ام میکنم، میدونم حساسیتهامو که کم کنم و ادامه بدم همه چی روبراه میشه
ترانه جون هممون همین مشکل رو داریم، منم خودم به شخصه میفهمم که جلوی موهام به نسبت پارسال نصف شده، ولی چاره ای نیست دیگه، باید ادامه داد، و منتظر بود. ایشالا که ما هم جواب بگیریم
2810