2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679995 بازدید | 28507 پست
ترانه از شامپوهای کمتر تخصصی استفاده کن، مثلا شامپو بچه، منم هرروز موهام رو میشورم ولی اکثرا با شامپو بچه میشورم. من هم همین حس رو داشتم و دارم، نمیدونستم باید چکار کنم، اما بدترین کار نصفه ول کردن درمانه، حداقل 6 ماه باید مداومت داشته باشیم تا نتیجه اش رو ببینیم. ایشالا هممون جواب میگیریم. من هم بعد 4 ماه تازه یه سری موریزه در آوردم، موریزه هام زیادند ولی نازک و کوتاهند و توی حجم موهام تاثیری نداشتند.
شالی جون کامرون جون گفته بود با اب پیازقرمز موهای ضعیف رو جوندار کنید.الان که پیاز قرمز نیس . گرفتن ابشم سخته ای کاش حاضراماده داشتیم. نمیدونم عصارش توبازارهست یا نه. ترانه جون منم محلول میزنم.لازم نیس هردفعه شامپو بزنی.با اب خالی بشور. یه بارامتحان کن.تعداد دفعات شامپو زدنو کمترکن.حتی هفته ای1بارم خوبه.محلولا نمیذارن سرت چرب بشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو یه تحقیقی که خارج از کشور انجام شده بود. به خانوما حدود6ماه مکمل داده بودن.موهاشون پر شده بود.گویا اونا علت هورمونی نداشتن اما جالب اینجاست که دقیقا6ماه مکمل خورده بودن. من خارمریم استفاده میکنم3روزه،خوشحالم که سموم ناشی از مکملا رو دفع میکنه.غیرازفوایددیگش. مزش زیادخوب نیس.اما خب باید مصرف بشه
سحر خانم با همین روغن هندی که امتحانشو پس داده.من تمام تحقیقاتو کردم در مورد مو پیاز موت زیر پوست سرت هست اما گردش خون زیر پوست سرت کم که خالی شده شایدم قطع شده باید تحریک کنی تا به جریان بیفته گردش خون زیر پوست سرت
آپلود عکس گشت گرداگرد مهر تابناک ، ایران زمین روز نو آمد و شد شادی برون زندر کمین ای تو یزدان ، ای تو گرداننده ی مهر و سپر برترینش کن برایم این زمان و این زمین . . . عید نوروز بر شما مبارک
هر شیشه روغن پلمپ و مطمءن باشید که با مصرف 1 شیشه تغییرو احساس میکنید و هیچگونه وابستگی به روغن برای موتون مانند لوسیون ها ایجاد نمیشه و به محض رسیدن به بانک موی دلخواه مصرف روغنو قطع کنید بدون ریزش دوباره موهاتون.دوره مصرف 3 الی 12 ماه بسته به کم پشتی و خالی بودن مو فرد
قبل مصرف از قسمتی از سرتون که میخواهید استفاده کنید بگیرید وبعد از مصرف 1شیشه دوباره از همون قسمت عکس بگیرید تا متوجه نتیجه خارق العاده این روغن بشید تا با خیال راحت به دوره مصرفش ادامه بدید.
2810