2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679917 بازدید | 28507 پست
شالی جون امشب روغن ترکیبی زدم. بازم ریزشم مثل قبل زیادشد.متاسفانه. این چندروز اصلا توحموم ریزش نداشتم.اما امشب توحموم10تایی ریخت وبعدازحموم هم 60تا تازه13تا هم موی 2سانتی ریخت که گویا میخاستن تازه رشد کنن. اگر بخاطر رشد مو نبود ترکیبی رو قطع میکردم. لامصب باعث رشد میشه اما پدرموهامم درمیاره. نمیدونم چیکارکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستا زیاد به ریزش موهاتون گیر ندین منم ریزش مو دارم ولی بیخیال شدم دوستان اگه یادتون باشه من بخاطر ریزش موی شدیدی موهامو از ته با تیغ زدم وقتی هم که در اومد باز م ریزش داشتم ولی از وقتی که بهش توجه نمیکنم کمتر میریزه ، خیلی از شما ها اولش موهاتون خوب بوده بعدش کم شده ولی من ازوقتی چشم باز کردم موهام کم بود طوری که اگه عروسی دعوت میشدیم کار من گریه کردن وغصه خوردن بود چون همه به موهای من نگاه میکردن رک بهم میگفتن چرا اینقد موهات کمه کف سرت مشخصه همیشه با حسرت به موی بقیه نگاه میکردم وغصه موهامو میخوردم موهای من ارثی کم پشت هم هست باورتون میشه من هروز از مادرم میشنوم که موهام کمه کف سرم مشخصه دیروز یه مشتری اومد مغازمون خانومه موهاش داده بود بالا کف سرش معلوم بود وقتی باموهای خودم مقایسه کردم واسه من بهتر بود ولی زنداداشم بهم گفت موهای تو هم مثل اون ولی به حرفش اهمیتی ندادم تا روحیه خودم خراب نشه الان کمتر غصه میخورم وبه موهام میرسم چیکارکنم موهای من کم پشت دست من نبوده که اینجوری شده پس بیخیالی طی کنین درست میشه چقدحرف زدم
بجای قرصهای مکمل هم از آجیلها خام استفاده کنید و دانه های گیاهی و گیاهان تنوع زیاد و ارگانیک و ارزانتر و خوشمزه تر از مکملها دوستانی هم که قرص های شیمیایی مصرف کردند و یا در حال مصرف هستند چون این مواد عوارض زا هستند نوشیدن چای سبز باعث دفع سموم بدن در پشت کبد میشه و اگه کبد سالم باشه دفع میشه و برای دفع سموم از کبد دانه های خار مریم خیلی بهتر هستند برای همین یک فنجون چای سبز در روز مفید هست
بچه ها من یه روش ابدائی رو می خوام امتحان کنم.چند تا گیاه که برای مو خوبه بجوشونم صاف کنم بزارم تو شیشه هر روز بعد از حموم بزنم به سرم ... به نظرتون این مایع جوشیده چند روز تو یخچال می مونه ؟ می خوام بدونم چقدر درست کنم که خراب نشه از طرفی مجبور نباشم هر روز درستش کنم.
کامرون جون و شالی جون من امروز رفتم عطاری خارمریم خریدم. گفت گیاه نخل اره ای توایران نیست.یه قرص تقویت نیروی جنسی داش گف تواین نخل اره ای هست.منم گفتم دستت درد نکنه نمیخام من مجردم تخم کدو بنظرم خیلی خوبه شالی جون ،فیناستراید دراصل بخاطر پروستات تجویز میشه که یکی از اثراتشو برای ریزش مو موثر میدونن من درمورد تخم کدو سرچ کردم.دقیقا تاثیر اونم روی پروستات بود. فعلا درمان با دانه خارمریمو طبق گفته کامرون جون شروع میکنم.
مرسی پری مهربون من تو خونه عصاره حنا و عصاره سدر و عصاره رزماری دارم به نظرتون اونارم به این محلولم اضافه کنم خوبه ؟ یه جایی تو این تاپیک انگار هوندم گفته بودنت عصاره ها خوب نیست روغنش رو بخرین . چرا عصاره ها خوب نیستن ؟
دوستان نز گلم سلام رورهای پایانی سال بر همگی خوش........ لطفا بهم بگین خار مریم رو چطور وچقدر استفاده کنم حس میکنم کبدم خیلی خوب نیست چون کلسترول سازه ایکاش میدونستم طبع و مزاجم چه جوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر با دیگرانش بود میلی................چرا ظرف مرا بشکست لیلی.................
زینب جون چرا واسه مهمونی ها کلاه گیس نمیخری؟ وای من یه باررفته بودم پیش زن داداشم که ارایشگره یه خانوم اومده بودپیشش باموهای پر.قشنگ به زن داداشم گف موهامو جمع کن کلاه گیسی که خریدم روش نصب کن.انقدرم کلاه گیسش خوشگل بود.دوتیکه داش یکیش واسه جلوی سر بود یکیشم مثل دم اسبی با کلیپس میزد به موهای خودش وابشاری پایین میومد. خلاصه بهت میگم که ازاین موهای مصنوعی استفاده کن که طبیعی جلوه میکنن و با اعتماد بنفس برو عروسی.خیلیم خوشگل هستن.
مایا جون عصاره ها هم خوبن.تو تایپیک گفته شده بود اثر روغنا بیشتره.نگفته بود عصاره خوب نیس. هما جون روزی 2یا3لیوان بخور.دانه خارمریم رو پودر شده بخر و واسه هر دفعه یه قاشق چای خوری بریز تو یه لیوان اب جوش بذار دم بکشه بعداز اینکه سرد شد استفاده کن. دو دوره هستش.دوره اول یکماهه و بعدش2هفته نمیخوری .دوره دوم هم یکماه ادامه میدی.کلا میشه دوماه با فاصله دوهفته بینش.
سلام دوستان. من احتمالا بعد از عید از خار مریم استفاده میکنم. توی دوران عید ممکنه نشه و درمان نصقه بمونه! راستی من هم از عصاره رزماری استفاده میکنم، بعضی اوقات به سرم ماساژ میدم. پری جون یه قرص هم هست به اسم پروسترب، اون برای پروستات آقایون تجویز میشه، عملکردی شبیه فیناستراید هم داره، ولی همش گیاهیه، اما به هر حال قرصه دیگه، بهتره موضعی استفاده بشه!
2810