شالی جون خب ما دنبال قرص بلاکر بودیم دیگه اگه یادت باشه.و تو گفتی گیاهیشو بیشتر قبول داری. طبق گفته کامرون جون و تایپیکای اول همین کلوب ،دخترا گفته بودن از چای سبز استفاده میکنن.گفتن هرشب باید بخوری.چیزی شبیه فیناستراید عمل میکنه.اما چای سبز کجا ضررهای بزرگ فیناستراید کجا. من تصمیم گرفتم 2بار درهفته چای سبز بخورم2بار چای نعنا واگر گیاه نخل اره ای پیدا کردم2بارهم اونو بخورم.همشون dhtبلاکر هستن.جایگیزین عالی برای فیناستراید و البته تخم کدو هم بینظیره. حتی برای ضدعفونی مثانه هم مفیده. خب وقتی داروهای گیاهی اینچنینی هستن چرا باید بریم سراغ فیناستراید که حتی گفته شده خانوما نباید اونو لمس کنن. لیمو جون منم مثل تو ریزش موهام زیاده و دقیقا مثل تو رویش هم دارم. الان حدود35روز هست که از محلول لامینین استفاده میکنم.چون سرم خیلی خالی شده بود باید کمی عجله میکردم.لوسیون بتامتازون هم خریدم و ریختم توش باید خوب مخلوط کنی تا بتامتازون ته شیشه نمونه. کل بتامتازون رو نمیتونی توش بریزی چون جا نداره.هر دفعه که ازمحلول استفاده کردی جاش خالی شد.بتامتازون بریزوخوب تکون بده. من یکشب درمیون ازاین محلول استفاده میکردم و صبح بعدش میشستم. هفته ای یکبارم روغن ترکیبی میزنم که تو رویش موثره و اثری تو ریزش موهام نداشت. وتوهمین مدت بعداز حموم از تونیک تی2سریتا استفاده کردم. بعنوان مکمل هم هیروویت خریدم.که واسه ماه دوم هیروویت گیرم نیومداناکپس گرفتم. لیمو جون توهم باید بلاکر استفاده کنی هم موضعی وهم خوراکی. اگر تخم کدو برات راحتتره هرشب30تابخور .3ماه بعدنتیجشو میبینی اثرفوری نداره. ومن پیشنهاد میکنم از روش غیر شامپوئی استفاده کنی.اونوقت میبینی چقدر ریزش موهات کمتر شده. دقیقا بااینکارا همون روز میرسه که ریزشت به10تا برسه
من هنوز ریزشم کاملا کنترل نشده چون از دوره درمانم فعلا35روز گذشته.