2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679884 بازدید | 28507 پست
آیا نگران کم پشت شدن موهایتان هستید آیا از ریزش موهایتان رنج میبرید آیا دنبال بهترین راه حل با نتیجه مثبت هستید روغن هندی نیلام پلاس اورژینال .شماره سفارش کالا 09104873801

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزان این تاپیکم اگردوست داشتیدتشریف بیاریدموضوع کسی که مشکل پوست چاقی لاغری ریزش مو وطاسی جنسی دردعضلات وغیره داردبیاداینجاhttp://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1088695&postID=42548985
امام سجاد فرمود:خیرمفاتیح الاموروخیرخواتیمهاالوفاء:بهترین شروع کارها صداقت وراستگویی است وبهترین پایان آنها وفاداری است.
سلام من امشب رفتم یک روغن نارگیل جدید خریدم همون مارک سی بی سی قبلی تاریخش گذشته بود حالا به نظرتون باهاش ترکیبی درست کنم یا با شنبلیله بذارم راستی من جنوب زندگی میکنم اینجا جنس خارجی راحتتر گیر میاد من خریدم 11 اینو
نیکهل جون خوب بااین قیمتای پایین واسه خودت کیف میکنی ها عزیزم اول با روغن نارگیلت پرورده شنبلیله درست کن بعدش ترکیبیش کن تا مث قیمت پایینی که هزینه میکنی.اینجوری با یه تیر دو نشون بزنی و موهاتم کیف کنن. شالی جون ریزش موهام کنترل شد. دقیقا از روز21 به بعد خوردن قرص هیروویت ریزشم کمتر شده. الان من تو پوست خودم نمیگنجم.
توحموم فقط یه تار مو ریخت.بعد از حموم هم خیلی کم حدود20تا من تو عمرم انقدر خوشحال نبودم. فک میکنم محلولا هم اثر گذار بودن.با گذشتن حدودیکماه اثرشونو دیدم. تشویق شدم بیشتر تلاش کنم. حالا مطمئن شدم قرص ریجن دایتی که تابستون یکماه خوردم تقلبی بود.چون هیچ اثری واسه ریزشم نذاش. یه جا هم خوندم که شرکت ریجن خیلی وقته دیگه ریجن دایت نمیزنه. و ریجن فورته رو جایگیزین کرده.طرف گفته بود من حیرانم که چطور قرص دایت تا تاریخ2015هنوز تو بازار هست. از تاریخ2009دیگه نمیزنه.
وااای یه چیزی، پری جون شما که اینجوری راجع به ریجن دایت گفتین، من رفتم سرچ کردم، شرکت ESI که سازنده اشه مثلا!! بعد اصلا همچین قرصی نداره!! ریجن فورته داره، نه ریجن دایت!! این همه وقت سرکار بودیم!! خدایا چرا جایی زندگی میکنیم که همه چیزش دروغ و تقلبیه!
2810