2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679917 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی شالی جون. ایشالا موهای توهم عالی بشه.شبیه هندی ها. من فعلا دوروز ریزش موهام کم شده انقدر جشن گرفتم. ببین پر بشه چیکارمیکنم دیگه. انتخاب قرصا سخته شالی جون. تقلبیشون زیاده عزیزم.منم دیگه چشمم ترسید.گیلوویت هم شنیدم خوبه اما از اصل بودن یانبودنش اطلاعی ندارم. راستی تواون سایتی که نیکهل جون گذاشته بود.توترجمه کردی.گفتی از اناکپس راضی بودن ملت؟
آره پری جون، سایت آمازون بود، مردم هم راضی بودن. هم از اناکپس و هم از ویت هیر همه راضی بودن! یه چیز دیگه هم کشف کردم، توی سایت اکوفن، جعبه اش با اونایی که توی ایرانه فرق داره! ممکنه اونم یه چیزایی قاطی باشه!! آناکپس از گلیکوویت بهتر بود گویا.
اره عزیزم منم توتایپیکای اول دیدم.خانوما زیاد ازاکوفن تعریف نمیکردن. بین ریجن و اناکپس باید یکیو انتخاب میکردم تو داروخونه.همون جا بنظرم اناکپس بهتر اومد.چون خودمم سری به یکی از سایتا زدم یه اقایی نوشته بود ریزش موهاش حدود300تا در روز بوده که با قرص اناکپس خیلی خیلی کمتر شده. الان یکهفتس که دارم چای بلاکر میخورم. تصمیم گرفتم دیگه ازشامپواستفاده نکنم.نمیدونم یکی از کاربرا ازچه راهی استفاده کرده بود.
شالی جون خب ما دنبال قرص بلاکر بودیم دیگه اگه یادت باشه.و تو گفتی گیاهیشو بیشتر قبول داری. طبق گفته کامرون جون و تایپیکای اول همین کلوب ،دخترا گفته بودن از چای سبز استفاده میکنن.گفتن هرشب باید بخوری.چیزی شبیه فیناستراید عمل میکنه.اما چای سبز کجا ضررهای بزرگ فیناستراید کجا. من تصمیم گرفتم 2بار درهفته چای سبز بخورم2بار چای نعنا واگر گیاه نخل اره ای پیدا کردم2بارهم اونو بخورم.همشون dhtبلاکر هستن.جایگیزین عالی برای فیناستراید و البته تخم کدو هم بینظیره. حتی برای ضدعفونی مثانه هم مفیده. خب وقتی داروهای گیاهی اینچنینی هستن چرا باید بریم سراغ فیناستراید که حتی گفته شده خانوما نباید اونو لمس کنن. لیمو جون منم مثل تو ریزش موهام زیاده و دقیقا مثل تو رویش هم دارم. الان حدود35روز هست که از محلول لامینین استفاده میکنم.چون سرم خیلی خالی شده بود باید کمی عجله میکردم.لوسیون بتامتازون هم خریدم و ریختم توش باید خوب مخلوط کنی تا بتامتازون ته شیشه نمونه. کل بتامتازون رو نمیتونی توش بریزی چون جا نداره.هر دفعه که ازمحلول استفاده کردی جاش خالی شد.بتامتازون بریزوخوب تکون بده. من یکشب درمیون ازاین محلول استفاده میکردم و صبح بعدش میشستم. هفته ای یکبارم روغن ترکیبی میزنم که تو رویش موثره و اثری تو ریزش موهام نداشت. وتوهمین مدت بعداز حموم از تونیک تی2سریتا استفاده کردم. بعنوان مکمل هم هیروویت خریدم.که واسه ماه دوم هیروویت گیرم نیومداناکپس گرفتم. لیمو جون توهم باید بلاکر استفاده کنی هم موضعی وهم خوراکی. اگر تخم کدو برات راحتتره هرشب30تابخور .3ماه بعدنتیجشو میبینی اثرفوری نداره. ومن پیشنهاد میکنم از روش غیر شامپوئی استفاده کنی.اونوقت میبینی چقدر ریزش موهات کمتر شده. دقیقا بااینکارا همون روز میرسه که ریزشت به10تا برسه من هنوز ریزشم کاملا کنترل نشده چون از دوره درمانم فعلا35روز گذشته.
پری جون چای سبز و اینا خوبن ولی خیلی هم تاثیرگذار نیستند. یعنی نمیشه به جای فیناستراید و اینا ازش استفاده کرد. نخل اره ای البته قوی عمل میکنه. البته همین روش هایی که الان در پیش گرفتی، به نظرم عالیه که داری جواب میگیری.
من هم هیرویت رو خریدم، ایوروشه رو هم خریدم. تصمیم گرفتم قبل از استفاده از ریوایوژن یه دوره از ایوروشه استفاده کنم. ولی بعد استفاده از یه دوره ایوروشه حتما باید از یه dht بلاکر قوی استفاده کنم. من موهام بیشتر روی خط پیشونیم در اومده، الان خط رویش موهام، کنار شقیقه هام کلی موی ریز دراومده که بعضی هاشون ضخیم اند کمی. ولی وسط سرم و اون چند نقطه ای که سکه ای خالی شدند خیلی تغییری نکردند! امیدوارم اونا هم زودتر در بیاند.
2810