2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679973 بازدید | 28507 پست
نیکهل جون فقط توحموم موهات میریزه.وقتی شونه میزنی بعدازحموم ریزش نداری؟ چقدرم ریزشش کمه.خوشبحالت. من همین الان از حموم اومدم شونه زدم و دقیقا80تا ریخت تازه مکملم میخورم نازشصتم تو ریزش مو بی رقیبم عزیزم هفته ای یکبار روغن ترکیبی رو قطع نکن.هرکاری دوسداری بکن اما اونو کنارنذار.واسه رویش خوبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پری جان تو شونه شاید حداکثر 5 تا قبلا دست میکشیدم به موهام یک مشت پر میومد پایین الان شاید یکی یا دو تا من الان تقریبا داره میره تو سه ماه اول از عصاره بابونه و مریم گلی و حنا شروع کردم هفته سه بار بعد سه هفته ریزش کم شد بعد به محلول اسطوخودوس گزنه چای سبز و بومادران و مورد اضافه کردم الانم هفته ای دوبار اینو میزنم دو هفته یکبار توش حنا میریزم حلیم شنبلیله رو با روغن نارگیل درست کردم اما فقط تا حالا چهار بار زدم یکبار با روغن کرچک قاطی کردم اما باعث میشه موهام بیشتر بریزه تمام آزمایشها رو دادم خداروشکر خوب بود روز دوم پری رفتم از دادم الان قرص anacaps میخورم قبلا یعنی تابستون یک دوره روغن خوردم اما تاثیر نداشت موهام هم فقط با صابون زیتون که از عطاری خریدم میشورم اصلا شامپو نمیزنم اگه وقت کنم هفته ای یک بار ماسک پیاز و سیر میذارم
الانم ممکنه بریزه اما توجه نمیکنم قبلا خونه پر مو بود الان خداروشکر کمتر شده گاهی تک و توک من استرس تشدید میکنه ریزش رو اما موهام هم بی نهایت چربه امروز میرم حمام کافیه برم بیرون فردا دوباره چربه موهام
دقیقا جنس موهات مث منه. منم برم بیرون شال سرکنم موهام چربتر میشه.اما شامپو میزنم از صابون مراغه استفاده میکردم اصلا موهامو تمیز نمیکرد. صابون رو موهای من میمونه. تواینطوری نمیشی؟ گفتن ریزش موها با شامپو بیشتر میشه. منم از حلیم شنبلیله خوشم نمیاد.یه بارزدم تو حموم مردم تا پاک شد.انقدرم موهام ریخت. نیکهل جون این عصاره ها رو که گفتی از عطاری تهیه میکنی بعدش میریزی توحنا؟ یا اینکه گیاهشو میخری میجوشونی به حنا اضافه میکنی.
بعدشم وقتی ریزشت کنترل شده .چرا میخای سریتا بزنی؟ اگر هورمونات متعادل هستن.سراغ شیمیایی ها نرو با اب پیاز قرمز هفته ای 2بار و روغن ترکیبی 1بار درهفته رویش موهات شروع میشه وقتی انقدر خوب موهات به درمان گیاهی جواب داده چرا میخای سریتا بخری.من بتو ایمان دارم کارت بیسته گیاهی برو جلو
ممنون پری جون من گیاه رو از عطاری خریدم بابونه و مریم گلی رو تو دو لیوانآب میجوشه نم وقتی غلیظ شد در حد یک استکان موند صاف میکنم حنا میریزم توش تازگی بقیه گیاهها رو به همون دو لیوان آب اضافه میکنم از هر کدوم تقریبا یک تا دو ق غ حداکثر میریزم
پری جون من چند سالی هست که کیست های سینه دارم، منظورم این بود که ویتاگنوس کیست های سینه رو وخیم تر میکنه عزیزم. نگران نشو. کیست های سینه با دست لمس میشن، یه روش معاینه هست که بعد پریود میری زیر دوش و سینه رو معاینه میکنی، توی اینترنت هم بگردی هست.
پری جان سه بار در هفته عصاره بابونه و مریم گلی یکبارش توش حنا بود که آخر وقتی صاف میکردم اضافه میکردم الان دو هفته یکبار حتما تو عصارم حنا میریزم شالی منم کیست سینه دارم البته مال من تو دوره های پریود تیر میکشه با سونو مشخص شد
2810