2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680012 بازدید | 28507 پست
نمیدونم پری من از داروخونه مرکزی خریدام رو میکنمف دیگه نمیدونم واقعا چیه! ریزشم با دیان کم نشده، این اولین ماهه که میخورم، تازه 14 تاشو خوردم، تاثیری که نداشته!! همون میزان ریزش قبل رو دارم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و آزمایش دادی.دیدی تاثیر نداشته نسخه هاشون تخم کتان که خودش عامل کیست هستش کدوم احمقی بهت داده؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من توهمین نی نی سایت از یه کلوب شنیدم بچه ها برای لاغری شکمی از تخم کتان استفاده میکردن یکیشون رفته بود ازمایش داده بود.بعدش دیده بود به کیست مبتلا شده
یکی از همون پزشکای کلینیک زنان درمانگاه طب سنتی بیمارستان امام خمینی!!! همون ویتاگنوس هم میگن برای کسانی که کیست سینه دارن بده، چون زیاد میکنه و من کلی کیست توی سینه ام هم دارم!! واسه همین چیزا بود که به اونا هم بی اعتماد شدم پری جون من داروهای اونا رو خوردم صورتم وحشتناک شد، جوش های وحشتناک ومزخرف!! بعد رفتم پیش شیربگی دید چه گندی به صورتم زده شده منم 2 ماه دیگش مراسم داشتم، بهم آنتی بیوتیک داد، انتی بیوتیک بدترین تاثیر رو توی ریزش موهام و بدتر شدنش داشت، تقریبا 4 ماه هرشب خوردم، خیلی تجربه بیخودی بود!!
نمیدونم اگه واقعا یه دکتری باشه که باسواد باشه، من شاید به توصیه های طب سنتی اش گوش بدم ولی من که چیزی ندیدم!! اینا هم الان دکون دستگاه واسه خودشون باز کردند!! باور کن میری توی این کلینیک های طب سنتی که تازه وابسته به دانشگاه هستند، حالت بد میشه!! هیچ فرقی با پزشک های مدرن ندارن، همون قدر وقت واست نمیذارن و به حرفات اهمیتی نمیدن!!
ترانه جان دکتر بمن هم anacaps داد من الان یک هفتس خوردم بچه ها من 4 روز اصلا وقت نکردم حموم برم و چیزی به موهام بمالم دیشب که رفتم حموم حدود 15 تا 20 تا ریخت حالا یک سوال من وقتی از حنا و بابونه و کلا عصاره ها استفاده میکنم حدودا تو حموم 5 تا 10 تا میریزه اما وقتی روغن میزنم حدود 20 تا 30 تا به نظرتون روغن بزنم یا نه بعد من الان رویش ندارم برم سریتا بخرم من دکتر وقت گرفتم تهران اما آخر اردیبهشت بهم وقت داد حالا به نظرتون چکار کنم الان برای ریزش عصاره ها خیلی بهم جواب داده دکترم اینجا رفتم گفت چون ریزشت کنترل شده احتیاجی به محلول نداری فقط همون قرص رو داد جواب آزمایش هم خوب بود
2810