2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680043 بازدید | 28507 پست
ممنون لیمو جان ... بچه ها من واسه استفاده محلول دست سازی که دکتر داده خیلی تردید دارم، البته هم از دکی هم داروساز داروخانه پرسیدم گفتن ماینو نداره، امشب قراره برم بگیرمش، به نظرتون استفاده اش کنم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شالی جان منم مثل شما با محلول ها و شامپو های ایرانی زیاد موافق نیستم، به نظرم کیفیت خوبی ندارن، من راجع به سرم مو با دکتر مشورت کردم، خصوصا ایوروشه، گفتش لزومی نداره، همون درمانهای گیاهی ، شامپو کلوران، و یه محلول ساختنی و مکمل ها،راجع به ماینو هم گفت استفاده نکن، البته من ریزش غیرطبیعی ندارم خوشبختانه
ترانه جون اگه به دکترت اعتماد داری ازش استفاده کن، اگه خیلی دلت راضی نیست به نظرم استفاده نکن. راستش من خودم استفاده از محصولات کارخونه ای و تجاری مثل همین اوروشه اینا رو به محلول های دست ساز ترجیح میدم. منم نمیدونم چی بگیرم هنوز!
والا یه سری حرفا که زد به دلم نشست مثل اینکه گفت خودتو درگیر ماینو نکن و درمان گیاهی تو ادامه بده، داروهای خوبی هم داد، حالا رفتم دارو رو بگیرم بازم مخ داروساز رو میخورم اطلاعات میگیرم راجع بهش 😉
ترانه جون اناکپس رو باید باریجن بخوری؟ چطوری بوددستور مصرفش؟ بنظرمن ازمحلول دست سازش استفاده کن.این محلول مخلوط چندتا تونیک هستش مثلا لامینین ، سریتا،لوسیون بتامتازون و سینره روباهم مخلوط میکنن میشه داروی دست ساز اخه اون چیزی نداره که بخای بترسی عزیزم.
ممنون از راهنماییت پری جان، حق داری، میدونم بتامتازون و لامینین توش هست، خیلیییی بدخط نوشته لامصب. .. گفته هر شب بزن، احتیاجی به شستشو هم نداره، فقط نمیدونم اینو که میزنم دیگه فعلا درمان گیاهی نکنم یا نه، میترسم خییییلللی باشه.... عزیزم دکی گفت anacaps رو بعد ناهار بخور و ریجن رو بعد از شام، اما ریجن رو یک ماه و anacaps رو دو ماه باید بخورم، یعنی ماه اول هر دوش هست و ماه دوم فقط anacaps
خب تحقیقاتت به کجا رسید دختر؟ بالاخره چه محلولی بهتره شالی جون اما بنظرم حق داری قرص هورمونی نخوری.تایپیکای قبل بچه ها گفته بودن چاقی شکمی میاره.من حاظرم بمیرم چاقی شکمی نگیرم
مهمترین مشکلم با قرص های هورمونی چاقی نیست پری جون، من لاغرم. مشکلم اینه که اینجور قرص ها به محض قطع شدن ریزش شدیدی میاره. من این ماه دیان رو خوردم، ولی شاید دوباره ماه بعد نخورم. نمیدونم واقعا
والا من یه سری یرندهای برتر dht بلاکر آمریکا رو نگاه میکردم، از بین اونا فقط ریوایوژن توی ایران هست، مواد تشکیل دهنده اش هم عالیه، ولی اظهارات ضد و نقیض راجع بهش وجود داره، بعضی میگن واسشون خوب بوده و بعضی میگن نه! یکی از بچه های اینجا هم یه ماه استفاده کرده بود راضی نبود. ولی توی کاتالوگش نوشته ماه اول ممکنه ریزشتون بیشتر بشه اما از ماه دوم کم کم رویش پیدا میکنین، نتیجه رو حدود 6 ماه بعد میبینین. من الان خیلی روی خریدنش فکر میکنم.
2810