2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680289 بازدید | 28507 پست
راجع به پیاز عنصل هم بچه ها نوشته بودن، دقیق یادم نیست اگه پیدا کردم مطلبشو میذارم، اگه روغنش رو هم گیر اوردی میتونی ازش استفاده کنی، اونم محرک مو و عالیه، من خودم هنوز ازش استفاده نکردم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترانه جون من یه مقدار موی زاید درآوردم، از روی همین شک کردم ورفتم سونوگرافی، حدود 5 6 سال پیش اونجا دکتر بهم گفت تخمدان پلی کیستیک داری، ریزش و خالی شدن مو هم اونقدری نداشتم، ولی یهو امسال به دلیل استرس و فشارهایی که یه دفعه بهم وارد شد، همه چیزم بهم ریخت و اوضاع پوست و مو و روحیه داغونی پیدا کردم
یه شیشه کوچیک هستش . فقط یه باردرهفته میزنم شالی جون الانم میتونی بتامتازون بزنی ها. لوسیون بتامتازون تنها روهم میتونی دوباردرهفته بزنی. بنظرمن خوبه کنار درمان های گیاهیت. روغن ترکیبی روگفتن 1باردرهفته کافیه تامیتونی سراغ ماینوکسیدیل نرو
من ویتامین د خیلی کم بود 5، 3تا آمپول واسم نوشت دکتر، بقیه چیزا خوب بود، جواب آزمایش هورمونی رو فردا میگیرم و اول پیش متخصص داخلی و غدد میرم بعدشم دکتر پوست، مشکل تخمدان با آزمایش هورمونی مشخص میشه آیا؟
آره عزیزم، سونوگرافی از رحم و تخمدانه، علایمش معمولا، چاقی، پریودهای نامنظم، آکنه، ریزش مو، موهای زاید و .. است من اوایل فقط موی زاید داشتم. الان آکنه و ریزش مو هم اضافه شده