2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680249 بازدید | 28507 پست
من در حال حاضر دوبار در هفته سیر و پیاز، 2 بار ترکیبی، 1 بار کرچک و دو بار شنبلیله رو دارم، یعنی 7 روز هفته ، من میتونم بعد از ماسکهایی مثل پیاز و شنبلیله که چرب نیستند سرمو فقط با آب بشورم و شامپو نزنم؟ چون بخاطر خشکی موهام میترسم شستشوی هر روز با شامپو کارم و خراب کنه
و یه سوال دیگه. ..ببخشید زیاد سوال پرسیدم. ..من موی سفید خیلییبییی دارم. یعنی خیلیاااااا. . جوری که مجبورم ماهی یکبار رنگ بذارم اما توی این 6 هفته بخاطر این درمان رنگ نکردم، موهای سفیدمو میبینم اعصابم بهم میریزه، فعلا هم بدلایلی نمیتونم از حنا استفاده کنم،بنظرتون اگه رنگ شیمیایی بذارم چی به سر بچه موهای عزیزم میاد؟ من توی این 6 هفته رویش داشتم، نمیخوام همه چیزو خراب کنم، به نظرتون الان رنگ کردن موهام بهشون آسیب میزنه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم شالی جان . من حدود پنج ماهی هستش که از این سرم نلا استفاده میکنم ولی در کنار این روشهای گیاهی . یعنی هر سری قبل از حمام این ماسکهای گیاهی و روغنها هم سرم بوده ،
من خودم روی توی آینه میبینم دیگه گریم میگیره، اصلا موهام به نسبت 2 3 ماه پیش افتضاح شده. کامل دیگه فرق سرم پیداست، و یه قسمتهایی هم کلا سفید شده، هیچ وقت اینجوری نبوده. خیلی ناراحتم. رویشم هم خیییییییلی کم بوده یعنی بعد 3 ماه یه چند تا موریزه در اومده، عکسهای 3 ماه پیشم رو میبینم زمین تا آسمون با موهای الانم فرق داره، فکر میکنین روش گیاهی کارمو خرابتر کرده یا واقعا به خاطر تخمدان پلی کیستیک و کورتیزوله که اینجوری شده؟؟ من دارم به استفاده مجدد از ماینوکسیدیل فکر میکنم! خیلی اوضاع موهام داغونه
شالی جان ریزش غیرطبیعی شونه پر از مو میشه، کف حموم پر از مو میشه، من الان نمیشمارم موهامو چون هرچی حساسیت نشون بدیم بدتره، ولی بلاخره توی حموم یا موقع شونه کردن فکر میکنم 10 ، 20 تا مو بریزه طبیعیه، یعنی من فکر میکنم کلا 30، 40 تا در روز جای نگرانی نداره
شالی جان عزیزم من هم گاهی توی آینه نگاه میکنم فکر میکنم موهام قبل از درمان بهتر بود ، فکر میکنم بیشترش بخاطر اینه که قبلش اصلا انقدر تو آینه نگاه نمیکردم، نباید خیلی بهش فکر کنی عزیزم، سعی کن حتما عکس بگیری و مقایسه کنی، من توی عکس خیلی بهتر متوجه تغییرات میشم، من رویش داشتم و هر وقت به این فکر میکنم خیلییبییی امیدوار میشم
2810