2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680270 بازدید | 28507 پست
طبق گفته پزشک طب سنتی، طبع من صفرا بوده که غلبه سودا پیدا کرده و علت اینکه بدن من در نقاط مختلف کیست داره اینه که سیستم دفع ضعیفی دارم، اما واقعا نمیدونم باید چکار کرد برای اینا!! پری جون سریتا تی 2 توش ماینوکسیدیل 1 درصد داره؟؟ بعد این لوسیون بتامتازون چیه؟ چند وقته استفاده میکنی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی شالی جون که وقت گذاشتی و ج منو دادی، عزیزم اصلا نگران نباش، استرس بدترین چیزه، من 10 سالی میشه که جلوی موهام خالی شده، اوایل خیلی ناراحت بودم و مرتب از این دکتر به اون دکتر میرفتم اما بعد از چند سال به خودم گفتم دیگه بسه غصه خوردن ، فوقش کچل میشم و مو میکارم، باورت نمیشه اما بعد از اون من دیگه ریزش نداشتم، میدونستم موهام نسبت به بقیه کمه اما اصلا برام مهم نبود، جالب بود که کسی هم متوجه کم بودن موهای من نبود، چون من این مسیله رو برای خودم حل کرده بودم
اما بعد از شروع درمان متاسفانه یکم روی این موضوع زیاد حساس شدم، جوری که منی که اصلا به ریزش مو فکر نمیکردم، موهامو میشمردم و همش احساس میکردم نکنه کار بدی کردم و این درمان برام خوب نیست و موهامو بدتر کنه..
شالی عزیزم من انقدر بعد از شروع درمان از همه پرسیدم که موهام بهتر شده یا بدتر که الان همه اونایی که حتی کم پشتی موهای منو بعد از 3، 4 سالی که میشناختنم نمیدونستن، الان بهم میگن برو پی آر پی ... همه اینا رو گفتم که بدونی هر جور به خودت نگاه کنی بقیه هم به همون چشم میبینمت، عزیزم اگه میدونی درمان شیمیایی بهت کمک میکنه کنار این روشها اونم بگنجون و انجام بده
من هفته هفتم درمان رو سپری میکنم، خدا رو شکر رویش داشتم، و این خیلی به من کمک کرد که باور کنم موهام همینجوری نمیمونه و من میتونم توش تغییر ایجاد کنم، شاید تعجب کنی ولی من همه صفحات این تاپیک رو خوندم و از تجربه همه دوستانی که حتی منو نمیشناسن استفاده کردم، من حال تو رو کاملا میفهمم، منم تا همین یه هفته پیش وقتی خودمو توی آینه میدیدم ته دلم میگفتم یعنی موهای من از قبل اینقدر خالی بود یا الان اینجوری شده؟ همش ته دلم یه نکنه میگفتم اما الان....
من این درمان رو ادامه میدم به این شکل 1- مطمینم که موهام درمیاد، من دیدم که دراومد 2- نگاهم رو به خودم عوض میکنم چون میدونم نگاه بقیه به من از اون نشات میگیره 3- تلاش میکنم، ناامید نمیشم و با همه وجودم میخواااام و در آخررر اگر نشد که ممکن نیست اگه واقعا بخوام نشه، از درمان شیمیائی کنارش استفاده میکنم، همیشه یه راه دیگه ای هم هست
Mina orange سلام، عزیزم صفحه اول رو حتما بخون، به نظر من اول از ماسکها برای کنترل ریزش استفاده کن، بعد برو سراغ روغنها، مخصوصا اگه موهای چربی داری، ماسک شنبلیله، سیر و پیاز و فلفل به نظر من خوب هستن، اما باید امتحان کنی، ممکنه بعضی ماسک ها برای بعضیها خوب نباشه، اینو خودت باید امتحان کنی، صفحه اول رو با دقت بخون
پرستش جان احتمال میدم واسه آمله باشه، فکر میکنم ترکیبی رو اگه به همون روش شیدی جون و با همون ترکیبات درست کنی خیلی بهتر باشه، من با همون ترکیب درستش کردم با پایه نارگیل و کرچک، راضی هستم
کسی ریزش سکه ای داره اینجا؟ من دو سه جا جلوی سرم به اندازه چی بگم... آهان یه عکس خالی شده، آیا به این ریزش سکه ای میگن؟ انگار شکسته باشه سر اونجوریه، سه جا از سرم هر سه تاش هم اندازه عدس، اصلا نمیدونم کی اینجور شده، قبل از شروع درمان که خوب کله رو وارسی کردم دیدمشون
سلام شالی جون وترانه عزیزم من قبلا روغن ترکیبی دوباردرهفته استفاده میکردم ویکبار روغن شترمرغ سریتاماینوکسیدیل نداره عزیزان روغن شتر مرغ باعث رویش موی جلوی سرمیشه. منم بیشترجلوی سرم مودراوردم.