2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680181 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نازی جون و دوستان. من هم ریزش موی بسیااااار شدید پیدا کردم که دقیقا عصبی بود. در اثر فشارهای روحی بود. خب فشارهای روحی رو فعلا در موردش کاری نمی تونم بکنم. اما شروع کردم به خوردم مولتی دیلی آمریکایی... الان که به آخراش نزدیک شدم، به لطف خدا، گوش شیطون کرد یکم بهتر شده ریزشش... البته موهام به جرات یک سوم قبل شده ولی خب مرحله اول اینه که ریزش قطع بشه بعدش ان شاءالله در بیاد... مثلا همین هفته تحت فشار شدید قرار گرفتم به طرز حیرت اوری دوباره ریزشش شدید شد! القصه این قرص ویتامین چیز خوبیه... بخورید و ناامید نشید. صد تایی هستش. ضرر خاصی هم نداره. دیلی هست یعنی به اندازه مصرف روزانه هست و مسمومیت ویتامینی نمیده.
دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ان شاءالله از الان بخورید تا عید نتیجه اش رو میبینید.
دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اتنا جان دو لیوان آب از هر کدوم دو ق غ بریز بعد بذار بجوشه انقدر که نصف لیوان بمونه و عصاره بوی بابونه بده اگه تیرویید داری اون باید اول کنترل بشه من اغلب اینو میزنم دو هفته یکبار توش حنا میریزم روی موهات دو ساعت بمونه
فرمول گیاهی منحصر به فرد ریکاپیل رپید داروی گیاهی تقویت کننده و ضد ریزش مو ریکاپیل رپید حاوی عصاره ی 9 گیاه دارویی هلو، فلفل چیلی، جینسنک، زنجبیل،گلپر، گلرنگ، مریم گلی، کتان صحرایی،جعفری می باشد. ترکیبات فعال اسپری ریکاپیل رپید: عصاره گلرنگ: غنچه های گلرنگ به طور سنتی برای افزایش رشد مو استفاده می شوند. عصاره گلرنگ ژنهای افزایش رشد مو را به طور چشمگیری تحریک و روند رشد فاکتور B1 که ژن ریزش مو است را سرکوب می کند. نتیجه آن افزایش چشمگیر طول فولیکولهای مو و تحریک رشد مو می باشد. عصاره جینسنک: این گیاه شامل ترکیباتی به نام ginsenosides است که ترکیبات ضد التهاب و ضد آلرژی شناخته شده اند .
سلام لیمو جون مطلبتو دیدم. و اون سایتو من هر وقت این تبلیغارو میبینم یاد تونیک طلسم میوفتم. خودم تی2سریتا خریدم و تونیک لامینین که موهای نازک دراوردم اما هنوز ریزشمو دارم مث قبل به پیشنهاد کامرون عزیزم میخام اب پیاز قرمز روهمراه اونا امتحان کنم. و وقتی از مشکل کبدم مطمئن شدم درمان خارمریم انجام بدم وقرص هیرویت مصرف کنم. والا من ازاین تبلیغا زیاد مطمئن نیستم. یاد حرف اون دکتره میوفتم که گف: ایوروشه فقط یه داروی تجاری که باهزینه بالا به مردم فروخته میشه. بینهایت ممنون که واسمون مطلبو گذاشتی بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووس
2810