2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680201 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان سلام، کسی اینجا بوده که پلی کیستیک باشه و از درمان نتیجه گرفته باشه؟؟؟ من نزدیک 3 ماهه دارم درمان میکنم و روز به روز بدتر شدم، الان دیگه فرق سرم کامل پیدا شده، یعنی درمان ها اصلا جواب نداده. دکتر زنان رفتم بهم دیان و اسپیرونولاکتون داد، گفت باید چند ماه بخوریف تا دوباره هورمونات تنظیم شه، به نظرتون چکار کنم؟؟؟ من 5 سال اینا هست که پلی کیستیک هستم و هیچ وقت به قدر الان موهام و صورتم داغون نبوده!! روش های طب سنتی رو هم امتحان کردم، چندماه با داروهای گیاهی درمان کردم و هی بدتر شدم!! نمیدونم چکار میشه کرد! اگه چیزی میدونین راهنماییم کنین.
من جوابازمایشهام امروز آمد همه چیز خوب بود حتی کم کاری تیرویید یا هورمونها همه چیز عالی اگه بشه آخر ماه میخوام برم دکتر نمیدونم طب سنتی برم یا متخصص مو ریزش الان در حد معمول اما خودم حساس شدم حتی یک تار مو ناراحتم میکنه دلم رویش میخواد اصلا نمیدونم برم دکتر یا نه
شالی جون از چه روشهایی تو طب سنتی استفاده کردی؟ راستش من دنبال درمان عفونت بودم تو نت همینطور که سرچ کردم یه مطلب پیدا کردم از یه متخصص طب سنتی ترکیه. که واسه درمان کیست،عفونت،میون کوچک ومتوسط،پلی کیست و... نوشته بود پیاز درمانی بمدت3ماه موثره خودم هنوز امتحانش نکردم.اما بنظرم روش خوبی اومد.حتی منجر به بارداری میشد. اگر تو وضعیتت مساعد نیس و این راهو امتحان نکردی .شاید روش خوبی باشه دلم نیومد بهت نگم اما خودم امتحانش نکردم الان لینکشو برات میذارم کامل بخونی http://shiateb.com/pages/?current=viewdoc&langid=1&sel=1506 یه سری از نی نی سایت این روشو دنبال کردن اینم ادرسش http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=654755&PageNumber=3 شالی جون نمیدونم دیگ چه کمکی بکنم. ازاین روش پیازهم زیادمطمئن نیستم . اگر تمایل داری از یه متخصص طب سنتی سوال کن
دوستان یه دکتر پوست و مو بهم معرفی کنید تا میزان ویتامینو اینجور چیزامو تو یه ازمایشی که برام مینویسه مشخص کنه. باورتون نمیشه دکتر باریک بین بدون ازمایش برام دارو نوشت. لطفا یه دکتر بهم معرفی کنید برای آزمایش خون تشخیص کمبود ویتامین توی خونم.
ساراجون هر دکتری که بری برات مینویسه برای اطمینان میتونی از لیست ازمایشا که شیداجون توصفحه اول گذاشته استفاده کنی. یادداشت کنی بگی دکی برات بنویسه. ویتامینا وهورمونها و تیروئید کلا بگی دکتر آزمایششو مینویسه.بعدش برو ازمایش بده
پری جون من پیاز درمانی نکردم، درمانگاه خارک و درمانگاه امام خمینی بخش طب سنتی میرفتم، ولی واقعا جواب نگرفتم! الان باورم اینه که طب سنتی هم خیلی به درد بخور نیست، فقط الکی بزرگش کردن!!!
پری جون لیست آزمایشارو توی صفحه اول پیدا نکردم. نوشته فایل مورد نظر پیدا نشد. میشه یه نگاهی بندازی عزیزم. فکر کنم فایلو حذف کردن. میشه اگه داری برام بفرستی؟ یا لینکشو بذاری. ممنونم ازت
ساراجون تو صفحه اول هست اون پایین. تو توجه نکردی. برات کپی میکنم. (شیدی عزیزم میشه بگی برم دکتر بگم چی واسم بنویسه بگم هرمونی خودش همه رو مینویسه؟ Estradiol Total Testosterone SHBG (Sex Hormone Binding Globulin) Luteinizing Hormone (LH) Prolactin Free Testosterone Progesterone Follicle Stimulating Hormone (FSH) DHEA /DHEAS selen ,D3,B6,B12 از اون لینکی که شیدا جان گذاشته بود: Blood tests to have done FIRST: FBS ESR Na ANA TSH Estradiol,Progestrone,Test Insulin GTT K Anti DNA FSH CBC Fe Zn T4 LH DHEAS TIBC Vit. B12 T3 PRL Cortisol Am D ) اما سارا جون این ازمایشا تو همه آزمایشگاها انجام نمیشه بعضیاشون حتی خارج از کشوره دکتری که من رفتم خندید گف واقعا همه اینا رو میخای؟ عزیزم تو برو دکتر اینا رو ببر ببین کدومش قابل سنجش هست همونو برات بنویسه. شالی جون حق با توئ اما درمورد ریزش موها یه خانومی بود به اسم مامان باران و برفین توهمین تایپیک که نوشته بود10 سال بخاطر تخمدان پلی کیست ریزش موداشته طوری که بین موهاش 1ونیم سانت فاصله افتاده بوده و خالی شده گف رفته بوده دکتر پوست و مو دکتر یه محلول بهش داده بوده به اضافه قرص هیرویت که 3ماه استفاده کرده بوده گف الان خیلی موهام بهتر شده کم مونده بود خودکشی کنم. شالی جون تو هم این قرصو3ماه استفاده کن ایشالا جواب بگیری.منم تازه یه بسته خریدم5تا خوردم حالا تاببینم چی میشه.
ممنون پری جون. من بعد 2 دوره استفاده از ریجن دایت که واقعا ازش راضی بودم، 2 دوره هم مکمل استفاده نکردم، حالا دوباره چند روزی هست ول وومن میخورم، البته قرص مخصوص مو نیست مثل ریجن دایت، ولی من همیشه ازش راضی بودم. قرص خوبیه. امیدوارم هممون نتیجه بگیریم. منم خیلی ناراحتم الان...
2810