2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680135 بازدید | 28507 پست
دوستان اگه لطف کنید جواب منم بدید خیلی ممنون میشم میخوام برنامه ای که تنظیم کردمو شروع کنم اما نمیدونم برایه ساخت روغنایه ترکیبی چه مارکی بگیرم واینکه پیاز عنصلو از کجا تهیه کنم
سلام نازی جان. پیاز عنصل با پیاز قرمز فرق داره. من خودم ندیدم و استفاده نکردم. ولی خانما که صحبت میکردن از عطاری گرفته بودن و خیلی هم سوزاننده است
خوش باش...که هرکه راز داند... داند که خوشی،خوشی کشاند😊😊😊😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزان کارای نمدی انجام میدم ،قیمتا بسیار مناسبه پارچه ها هم کیفیت بالایی دارن چه رنگ چه ضخامت( برای فروش هم موجوده) برای دیدن مدلای بیشتر به وبلاگم سر بزنید ممنون از توجهتون http://arzankade.blogsky.com/ اینم شمارمه برای اس ام اس 09012301580
خدایا دستامو بگیر
مرسی کامرون جون راستی میشه با پودرتخم پیاز عنصل پرورده درست کرد؟ یعنی هم پودر تخم شنبلیله بریزی هم پیاز عنصل که ریزشه مو رو قوی کنه. اخه من یه کم بدم میاد اب پیاز بزنم.یه جوری میشم.
عزیزم من فقط روغن نارگیل CBC میدونم خیلی خوبه من استفاده کردم. باقی روغنا رو خودم گرفتم. با پایه زیتون و نارگیل ... صفحات اول گفته چطور بگیریم
خوش باش...که هرکه راز داند... داند که خوشی،خوشی کشاند😊😊😊😊
بچه ها من یک دوره درمان کردم ریزش قطع شده بود بعد تنبلی کردم و رها کردم الان وحشتناک ریخته طوریکه جلو سرم کامل داره خالی میشه بگید چکار کنم الان دارم میرم آزمایش هورمونی و تیرویید و بقیه رو بدم فقط اینکه برای آزمایش هورمونی روزش فرق داره یا هر کی برم خوبه سونو هم حتما میرم از هفته پیش شروع کردم بابونه مریم گلی و یکم حنا رو رو سرم میمانم یکم بهتر شده اما نه زیاد آب پیاز قرمز رو هم امشب اضافه میکنم اون پرورده شنبلیله و روغن نارگیل رو هم دارم درست میکنم دیگه بگید چکار کنم سری پیش یکبار سیر و پیاز و روغن عنصل رو هم زدم
فاطمه جون اجازه بده اول برم ازمایش بدم نظر دکترو بپرسم چشم من چون زیر چشام سیاه شده از نظر طب سنتی کبدم ناراحته که اینطوری شدم. نظر طب سوزنی هم همینه.اونا واسه درمان سیاهی زیر چشم اعلام میکنن که باید رو کبد کارکنن. من 10سال هست که ریزش مو دارم هم بخاطر استرس زیاد و سودا هم بخاطراحتمالا کبد حالا امروز قراره وقت بگیرم.هفته بعد میرم ازمایش میدم و درنهایت میام اینجا نتیجه رو اعلام میکنم عزیزم
پری جون در مورد کبد گیاه خار مریم یا تلخه خیلی خوب هست نوشیدنی ها مانند عرق کاسنی و شاطره هم هست من بخاطر بالا رفتن آستیگمات چشمم تحقیق کردم توی سایتهای ایرانی گیاه خار مریم رو برای کبد و برای درمان آستیگمات چشم یک سایت چینی این گیاه رو معرفی کرده بود و توی سایت آقای Veit Mehler توضیح میده که مشکلات کبد و کلیه حتا روی چشم هم تاثیر میگذارند و تناسب اندام هم تائید زیادی داره بهم گفت من زیادی لاغر هستم و این باعث میشه سمهای شیمیایی توی بافتها و ماهیچه هام ذخیره بشند و التهاب مفاصل داشته باشم که همین طور هم هست و بیشتر از طریق تغذیه و مدیتیشن درمان می کنه خودش حقوق خونده و عینک رو کنار گذاشته و یک روش ورزش نرم چی کونگ هم هست که کل بدن رو درمان میکنه بیا تاپیکم در مورد تقویت چشمها و رهایی از عینک http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1034764&PageNumber=2 سایت آقای Veit Mehler http://www.purevisionmethod.com و پروفسور منوچهر جعفریان متخصص تغذیه و دکتران تغذیه به این نتیجه رسیدن که سلامت روان و تغذیه یک امر حیاتی برای سلامتی کل بدن هست ، تناسب اندام و تغذیه ارگانیک سبوس گندم و برنج باعث دفع سموم بدن میشه
2810