2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680043 بازدید | 28507 پست
ندا جان حنا رو با دم کرده بابونه درست کن بزار دو ساعت اینطورا بمونه تا خنک شه و بعدشم دوساعت روی موهات بمونه و بعد بشور. میتونی پودر قهوه و پودر نخود خام هم اضافه کنی... بچه ها میگن پودر قهوه باعث میشه حنا رنگ نده ولی من نمیدونم چون موهام مشکیه رنگ نمیگیره کلن... شما که موهات روشنه رو اطلاعی ندارم
خوش باش...که هرکه راز داند... داند که خوشی،خوشی کشاند😊😊😊😊
سلام کامرون جان من وقتی استرسی می شم سرم رو خیلی می خارونم این باعث شده کف سرم خیلی بخاره ومن در حد جی می خارونم جوری که سرم زخم شده این در حالیه که یک روز در میان هم می شورم برای ترمیم کف سرم جه کنم خارشش هم کم شه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام منم تقریبا ۱۶سالههه ریرش مو دارممم الانم بخاطر شیردهی نمیتونم داروهای شیمیایی استفاده کنم ۱هفتست داروی گیاهی استفاده میکنم من قرص مخمر آبجوم گرفتم بخورم به نظرتون تاثیر داره؟
سلام دوستان برای روغن ترکیبی شیدی جون لطفا بگید چه مارک آیی رو بخرم؟ از بین مارک ای تقدیس، کیمیاگر طوس، ثامن و غیره کدوم یکی مناسبتر هست؟ لطفا راهنمایی کنید خیلی ضروریه واسم
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
سارا جون تقدیس که گویا دیگه تولید نمیشه، ولی خیلی عالیه. کیمیاگر و ثامن هم خیلی از بچه ها استفاده میکردن و راضی بودن، اگه هم عطاری معتبر میشناسی می تونی ازش دست ساز بخری
بچه ها خودسرانه داروهای گیاهی، دمنوش ها، ... مصرف نکنین، اینا خودشون هم عوارض بدی ایجاد میکنند، اصلا بی ضرر نیست! من به خاطر خوردن اینا الان التهاب معده ام خیلی زیاد شده، درسته داروهایدشیمیایی ضرر دارن، ولی گیاهی ها هم بی ضرر نیست، چه بسا ضررهای بیشتری هم داشته باشن
ماسک عسل خیلی متنوع هست مثل یک ماده افزودنی به بقیه ماسکها یا 1- عسل + ژل آلوورا 2- عسل + روغن متناسب باطبع سرتون 3- عسل + سیب زمینی 4- عسل + پیاز قرمز طوری رقیق درست کنید که چسبنده نباشه و راحت پاک بشه
سلام بچه ها چطورین خوبین ماشالله صفحه یه مدته اصلا نتونستم به موهام برسم نمسدونم چرا جلو موهام کم شده اصلا اینجوری نبوده هرزگاهی ماسک حنا میزنم یا روغن زیتون ولی نمیدونم جلو موهام چرا کم شده نه موهامو محکم میبندم نه تل میزنم این ترم دانشگام خیلی سنگین بودد به هیچی نرسیدمم :(
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir
راستی بچه هاااا بیاین تو سایتممم که همون آرایشی و زیبایی هستش به سایت رای بدین تو جشنواره شرکت کردم قربون دستتون اموزشش هم پست اول گذاشتم مرسی http://www.tak-roj.ir/
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir
سلام من تمام ازمایشهایی را که برای ریزش مو تو این تایپیک مشخص شده بود را دادم فقط کمبود ویتامین d داشتم و یک مقدار کم خونی که البته کم خونیم خیلی شدیدی نیست و دکتر برای این دو مورد دارو داد ولی سطح ویتامینها و هورمونهای بدنم همه خوب بود گفت نیاز به مصرف هیچ دارویی نداری خالا سوالم اینه که پس دلیل ریزش موی من چیه؟ فقط همین دو عامل به تنهایی می تونه باعث ریزش مو بشه؟
2810