2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680010 بازدید | 28507 پست
کامرون جونم با تشکر از اینکه جوابونو میدی، بازم سوال داشتم من صفحه ی 729 رو نگاه کردم ولی نفهمیدم برنامه ی طبع گرم کدومه.جداشون نکردین.فقط برنامه ی شخصی خودتونه من قرص رجین دایت و آمپول ویتامین اچ هم استفاده کنم کنار ادرمان گیاهی اشکال نداره؟ مرسی عزیزم :*
کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
samy جون محلولها بیشتر دارای مواد نگهدارنده هستند پس اصلا مفید نیستند هر محصولی که فاسد نشود غیر اورگانیک هستند و برای بئن مضرر هستند برای مصرف مکمل بله 2 ماه فاصله و بعد دوباره مصرف میشه البته سطح ویتامینها و املاح مهم هستند و ویتامینهای گروه ب همیشه مصرف میشوند نه مشکلی ندارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

samiجان منم مشکل شما رو داشتم بخاطر پلی کیستم موهام طی ده سال ریخته بود در حدی که فرقم به اندازه 2/5 سانت باز بود از روش گیاهی این تاپیک استفاده کردم اوایل موریزه داشتم ولی بعدا باز به جالت اول برگشت تا اینکه تصمیم گرفتم واقعا یه دکتر خوب پیدا کنم الان سه ماهه دکتر میرم بهم قرص هیر-ویت داد . هم محلول قرصا رو موهام معجزه کرد
کل ریزشم خدارو شکر قطع شده موهام ضخیم تر و پرتر شدن قبلا موهام حالت کرکی داشتن به همه اعضای تاپیک هم توصیه میکنم هیرویت رو امتحان کنن بخدا من روحیه ام اینقد تضعیف شده بود که قصد خودکشی داشتم ولی الان خیلی بهترم
مامان باران و برفین جون اگه میشه لطفا شماره دکترتو بذار من طی 3 سال 50 کیلو کم کردم واین توی موهام تاثیر گذاشت. پشت موهام خیلی خوبه.ولی جلوم خالی شده.فرق سرم پیداست. دکتر نرفتم.ریزشم تقریبا طبیعیه.آیا شما از دکترت راضی هستی؟
اگر با دیگرانش بود میلی................چرا ظرف مرا بشکست لیلی.................
قرص هرویت یا محلولش؟ میشه بگید چند دوره و روزی چندتا استفاده کردی؟
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
سلام دوستان من یه روشو امتحان کردم گفتم بگم جواب داده خوبه هفته ای یک بار سبوس برنج را دم کنید از صافی رد کنید و بذارید آبش خنک بشه بعد حدوده 20 دقیقه سرتون رو بذارید تو آب سبوس خیلی تاثیر داره
بچه ها خواهشا یه مارک حنای خوب بهم معرفی کنید... من چند وقته روش بدون شامپو رو هم شرو کردم... راضیم... با حنا چربی موهام کلن میره ولی اینجا همش حنا مارک جمهوری هست... نمیدونم خوبه یا نه؟؟؟ چه مارک حنایی رو پیشنهاد میدید؟؟ یه عطاری خیلی خوب سراغ دارید من برم از اونجا وسایلمو بخرم؟
خوش باش...که هرکه راز داند... داند که خوشی،خوشی کشاند😊😊😊😊
2810