2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست
zhizhi جون توی صفحات تایپیک یک درباره باردا ها توضیحاتی داده. مثلا رزماری نباید استفاده کنی.حالا تو بارداری موهات خوب میشه فقط بعد بارداری نگهشون دار
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

zhizhجان دقیقا نمیدونمکدوم صفحه بود. عزیزم برو دکتر لیست کامل ممنوعیاتو بپرس. اما حنا +بابونه سیر و پیاز سیب زمینی +الوئه ورا و .... دیگه هست که مشکلی نداره استفاده کنی. اصلا نگران نباش برنامتو تغییر بده یکم گلم. راستی توم کف سرت پیداست؟
بچه ها سلام یه سوال دارم من نمیتونم تمام صفحات رو بخونم هرکس اطلاعات داره لطفا کمکم کنه من پلی کیستیک هستم خیلی وقته کلی هم دارو خوردم ٤ ساله بابت مو تحت درمان بودم ٢ سال ماینوکسیدیل و فیناستراید مصرف کردم تیرویید کم کار دارم که دارو استفاده می کنم ماینو و فیناستراید رو قطع کردم به سفارش دکتر غدد اون موقع که استفاده می کردم هم خیلی میریخت اما الان تیکه ای موهام میاد پایین چی کار کنم😢من روغن کرچک و نارگیل هم میزنم و حنا و بابونه زدم دوبار شستنش سخته الان کف سرم معلومه 😫 حتی دکتر خیلی خوب سراغ دارین بگین لطفا خیلی ناراحتم نمی دونم باید چیکار کنم
❤️
zhizhi جان کف سرت پیدا نیست رفتی پی ار پی??????خوش بحالت گلم . همچین گفتی هیچ کس موهاش اندازه من کم نیس. من که جلوی موهام کفش پیداست آخه 17 بود فریتینم
2810