2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679917 بازدید | 28507 پست
سلام به همه من موهام وحشتناک کم پشت ،من تقریبا شش ماه پیش شروع کردم،اما اون موقع من فقط روغن زیتون و نارگیل و گرچک رو باهم قاطی میکردم و پیاز و سیر هم هفته ای یک بار حنا هم هفته ای یک بار من با این روش موی ریز در میاوردم ام با شونه کردن میریخت منم روشم رو تغییر دادم الان تقریبا 2 ماه از ترکیبی شیدی جون3بار در هفته وهفته ای 2 بار پیاز و سیر و 10روز یکبار حنا و املا هم هفته ای یکبار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

zhizhi [جون مبااارک گلم. یعنی prpتاثیری نداشته ؟؟؟ اصلا؟؟؟ حتی در قطع ریزشت؟ منمشکلم بعد حمومه. در طول روز کم میریزه اگه ماساژبدم 10 تا اگه نه5 تا. بعد حموم مخصوصا بعد ماسک حنا. کامرون و دوستان جواب بدبد. من سرم چربه. و یه سوال دیگه این حلقه های دور کمر ورزش خوبیه؟ میگن واسه تقویت تخمدان حلقه بزنید .؟؟ راسته؟؟؟ و عطار میگفت واسه موهاتون روغن کهنه استفاده کنید. نظرتون چیه؟ حنای من اصلا رنگ نداره؟ چیکار کنم؟ ماسک حنای من: حنا+پودنخود+بابونه+روغن زیتون+چایی سبز+زرده+سدر+مورد. میشه راهنماییم کنید
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
2810