2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679982 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان سلما و فرحان، فرشته جون ناامید نشید!! اینهمه آدم نتیجه های خوب گرفتند، اینهمه کسانی قبل ما هستند که اومدن و از تجربیات خودشون گفتن! اون ها یه زمان هایی ریزش زیاد داشتند، ولی ناامید نشدندو به درمان ادامه دادند. خدای خوب و مهربون کنار ماست، همراه و مراقب ماست، توکل کنیم به خودش تا وقتی که هست استرس معنا نداره و مطمین باشیم اگر بخواهیم و کنترل ذهن و افکار منفی مون رو بدست بگیریم و مثبت اندیش باشیم خدا هم بهترین رو برامون رقم میزنه
من الان دو سه روزه سیستین ب 6 می خورم روز 4 تا به نظرم بد نیس سلام سعید جان من یه مدت از سیستین ب 6 استفاده کردم. خیلی خوب بود برام. البته من قبلش با برنج هندی مسموم به ارسنیک مسموم شده بودم که موهام مثل برگ پاییزی میریخت طوری که دست لای موهام میبردم انگار تو پوستم نبوده و همین جوری میریخت ! اون موقع هم استرس زیادی داشتم. استرس رو گذاشتم کنارو مصرف برنج هندی رو هم قطع کردم و 3 ماه سیستین مصرف کردم. ماه اول روزی 4 تا بعد روزی 2 تا بعد هم روزی یکی. موهام خیلی جون گرفت و همه همکارامم می گفتن ماشالا چقدر موهات خوب شده. در صورتی که قبلش مسخره می کردن که تو هم کچل میشی :دی و الان هیچ کدومشونم از برنج هندی شرکت نمی خورن ! اما اگه دقت کنین خیلی از جوونای دهه 60 موهای کم پشتی دارن و کچلی داره شایع میشه براشون. (من خیلی دقت کردم سوار اتوبوس و مترو که میشم و جای عمومی که میرم یا میرم باشگاه به موی سر جوونا نگاه می کنم) به نظر من دلیلش سموم زیاد تو شهر (آب، هوا و بعضی غذاها از جمله برنج هندی) و استرس زیادی هستش که به خاطر شرایط بد اقتصادی و ...(بقیه ش رو نمیگم چون خودتون بهتر می دونین) به نظر من اگه سعی بشه این استرس کنار گذاشته بشه و یا کمتر بشه جلوی این ریزش مو تا حدی گرفته میشه. هیمن طور با ورزش سم ها رو دفع کنین. خودم آدمی هستم که بی خودی استرس دارم. ولی چند وقته که استرس رو خیلی کم کردم. استرس باعث میشه بدن از مواد معدنی و ویتامین خالی شه و یکی از عوارضشم میشه ریزش مو. این ها نظر شخصی من هستش. ممکنه خیلیا قبول نکنین. ولی یه سوال چرا جوونای دهه 60 این قدر کچل دارن؟! چرا نسل های قبل این جوری نبودن؟ دلیلش می تونه چیزی جز ریزش موی ارثی یا هورمونی باشه... من دوباره قرص سیستین ب 6 خریدم و دارم مصرف می کنم. ضمن این که 1 ماهیی بود که دوباره یادم رفته بود نباید استرس داشته باشم ! و یه چیز دیگه این که هر روز میام اینجا رو چک می کنم خودش باعث میشه ریزش مو بیارم ! چون خود به خود باعث میشه فکر کنم موهای منم داره میریزه. و دقیقا تو این مدت ریزش موهام تشدید شد. فکر می کنم ریزش مو به خاطر استرس هم تو هیچ آزمایشی نشون داده نمیشه. پس اول بیایم استرس رو کم کنیم ببینیم ریزش مو قطع میشه یا نه بعد بریم سراغای مراحل دیگه... بیش از این پرحرفی نمی کنم http://forum.hammihan.com/post4423884-2080.html
حدود 250 گرم سرکه طبیعی را جوشانده و یک مشت برگ خشک شده گزنه به آن اضافه کنید، به مدت نیم‌ساعت سرکه و گزنه را دم‌کرده به حال خود گذاشته و سپس صاف کنید. موها را با این محلول ماساژ دهید، این عمل را به مدت 30 روز یک روز در میان انجام دهید. بعد از ماساژ، موها را نشویید بعد از آنکه محلول گزنه خشک شد، پوست سر را با روغن ریشه Kletle که قبلا تهیه کرده‌اید ماساژ دهید. قبل از خواب یک فنجان دم‌کرده دم اسبی را میل کنید. چنانچه دسترسی دارید، ناشتا مقداری علف چشمه را به صورت خام میل کنید. این نحوه درمان گرچه کمی مشکل به نظر می‌رسد اما اثرات آن بسیار مثبت بوده و از نظر درمانی تجربه شده است.
من موقعی که موهام خیلی چرب میشد زیاد میریخت شالی جون چکار کردی بعضی از فلفلها واقعا سوزاننده هستند مراقب باش چقدر سیر و فلفل زدی ؟ من که باعث سوزش پوست سرم نشدم مقدار خیلی کمی از سیر و فلفل استفاده میکنم پایش یک پیاز قرمز بزرگ و دو حبه سیر و فلفل خیلی کم
اfereshte87 و مامان سلما و فرحان عزیز ریزش از هر چیزی می تونه باشه درمانش بکنی بازم انگار کوتاه نمیاد تجربه دوستان نشان داده بهترین کار ادامه درمان گیاهی هست و کنترل استرس استفاده از غذا و آب سالم
http://www.telewebion.com/fa/episode/info/1228694/%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85/%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%85

میانگین : 5 ( 1 نفر )
پخش از : شبکه آموزش
ژانر : گفتگوی پزشکی
دسته بندی : سلامت
زبان : فارسی
زمان پخش: 15 آذر 1393 ۱٣:٣۲
مدت: 40 دقیقه

عوامل تهیه برنامه
تهیه کننده :
رضا یوسفی محله
برای دانلود فایل وارد سایت شوید یا

عضو شوید