2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680010 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه سوالی دیگه داشتین بعداز ظهر میام جواب میدم. بچه ها ایشون با 50 سال سن نا امید نشده و جواب گرفته بمن میگفت نا امید نشو
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
دوستان این برنامه ایشون بوده که دورهیی بوده. مثلا برای 14 رز. مکمل ریجن دایت و سیستین و ویتامین دی و ایزین پلاس و ..
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
بچه ها من امروز برای اولین بار به آب پیاز و فلفل، سیر هم اضافه کردم! بعد سرم می سوخت هاااااا! حتی بعد از شامپو زیر دوش هم می سوخت! کف سرم قرمز شده بود. برای شما هم همین قدر می سوزه؟؟؟ یا اینکه من حساسیت دارم؟؟؟ اگه بوی بدش رو در نظر نگیریم، همه چیز این ماسک عالیه!!
کامرون جون ممنون غزیزم که حس مسئولیت داری وحواب همه رو میدی.من روغن پیاز عنصل عطار نژاد بهم داد مارک پایتخت. بقدر 1 ق چایخوری زدم ب ریشه مو فقط بالای سرم.پشتام خوبه. 45 مین موند شستم.سورش نداشتم. 2 تا سئوال:اول اینکه آمله رو باید هم ب ریشه وهم ساقه بزنم؟ دوم اینکه اگر من حنا بذارم دیگه نمیتونم رنگ کنم.جایگزینش چیه؟ ممنون از کمکت خانم گل.
اگر با دیگرانش بود میلی................چرا ظرف مرا بشکست لیلی.................
من خیلی ناامید شدم.... مخصوصا امروز... بچه ها موهای من کمه(نه خیلی کم) وتا دوسه ماه پیش ریزشم زیاد نبود... الان ریزشم بیشتر شده...دوسه هفتست دارم حنا و آب پیاز و سیر میزنم تغییری نکرده ریزش.. بلکه بیشترم شده کسی نیست بم انرژی مثبت بده و راهنماییم کنه؟؟ یه مدت همش تلقین مثبت میکردم که موهام بهترمیشه.. اما تغییری نکرده...
خوش باش...که هرکه راز داند... داند که خوشی،خوشی کشاند😊😊😊😊
بچه ها من به موهام دست میزنم میاد تو دستم. حتی فردای حمام که چرب نیست هم همین طوره. با اب خالی هم که میشورم بازم میریزه . خیلی سست شده ریشه موهام. انگار به جایی وصل نیست.کسی تجربه کرده این حالت رو ..
خدایا من رو در دیار غربت دریاب....
2810