2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680136 بازدید | 28507 پست
فرشته جون شما فقط وسط سرت؟ من جلو و وسط . اما میخوام درستش کنم. میشه. این موهای ما درمیاد چه جورم نگران نباش استرس رو بزار کنار
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
بچه ها شما موهاتونو چقدر بعد حموم شونه میکنید ؟ چند ساعت؟ من شب خوابیدم صبح شونه کردم ماسکم هم زرده و بابونه و پودر نخود بود همیشه عالی بود این ماسک اما امروز 120 تا درومد . گفتم شاید موهام خییلی خشک شده موهام گره میخوره. اصلا جنسش اینجوریه. شما نظرتون چیه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساحل جون آره عزیزم، 8800 بود. با همکاری ایران و آلمان نوشته روش! برای همین ارزونه. این شامپو فقط برای موهای چربه، یه شامپوی دیگه داشت، اون ضد ریزش و تقویت کننده بود. من موهام چربه عزیزم، یه روز در میون به حموم احتیاج دارم، ولی این چند باری که از این شامپو استفاده میکنم بهتره. میرسه به دو روز تمیزی. البته من هربار از این شامپو استفاده نمیکنم، یه بار شامپوی ضدریزش قبلی امو استفاده میکنم یه بار اینو. نمی دونم البته کارم درسته یا نه!
من موهام رو تقریبا به ربع بعد حموم شونه می کنم. ولی خیییییییلی آهسته و آروم اینکار رو انجام میدم. بعد چون این ماسک ها و شامپو خشک میکنه موهام بیشتر توی هم میره، از حموم که میام یه محلول سینره به ساقه موهام میزنم که موهام نرم شه و توی هم گره نخوره. موهای من کف سرم چربه ولی پایینش خشکه! موهام رو کوتاه کردم تا شونه زدن راحت تر بشه، موهام که بلند بود گاهی 1 ساعت شونه کردنش طول میکشید
بعد هم گاهی تغییرات هورمونی داریم، گاهی شرایط بدنی مون بهم ریخته، مثلا چیز ناجوری خوردیم، یا تحت استرس قرار گرفتیم، ممکنه یهو ریزشمون زیاد بشه، اگه فقط یه بار دو بار این اتفاق افتاد، خودت رو نگران نکن. ریزشت رو به طور متوسط در نظر بگیر. ایشالا ریزش هممون به صفر برسه!
فرشته جون عزیزم، شما آزمایشات صفحه اول رو دادی؟ فکر کنم اولین کارت این باشه خیلی واست بهتره. بعد هم یه قرص تقویتی و مکمل بخور. به من که خیلی کمک کرد. دیگه اینکه سعی کن مزاجت رو متعادل کنی، تغذیه ات رو درست کنی، غذاهای ممنوعه مصرف نکنی. به نظر من از ماینوکسیدیل استفاده نکن، به جاش از محلول ضد ریزش ایوروشه استفاده کن، خیلی ها ازش راضی بودن، اثرات بد ماینوکسیدیل هم نداره. در ضمن هم ناامید نشو، خیلی زوده واسه ناامیدی، تازه شروع کردی به اینکار. همش به خودت انرژی مثبت بده، نذار استرس موهات دائم فکرتو درگیر کنه، ایشالا خیلی زود موهات خوب شه دوستم.
سودای راد مرسی عزیزم. آره معمولا بعد حموم 50 تا و ایناست. اینسری اینجوری شد. پس منم میرم میخرم. واسه امتحان. کاش از دست چربی نجات پیدا کنم. راستی محلول ضد ریزش سینره خوبه؟ راضی هستی؟ ریزشت چطور تو ؟ چنتاست؟
این سینره ضد ریزش نیست عزیزم، یه جیزیه توی مایه های کریستال! برای اینکه موهام توی هم گره نخوره و از خشکی در بیاد میزنم، خیلی کم به دستم میزنم، بعد دستمو روی ساقه موهام میکشم، قبلا ریزشم روزی 200 تا هم میرسید، ولی الان کمه، حدود 20 30 تا بعد حموم میریزه، توی روز هم گاهی میریزه، ولی خیلی کمتر از قبل، خدارو شکر.
من فکر میکنم این عوامل بیشترین تاثیر رو در کم کردن ریزش من داشته: 1. تغذیه ام رو درست کردم. من هر روز از میوه و آبمیوه های تازه استفاده میکنم، هر روز جوانه گندم میخورم، شیرینی و شکلات نمیخورم. غذاهای ممنوعه تا جایی که بشه مصرف نمیکنم. 2. قرص ریجن دایت، واقعا ازش راضی بودم. 3. ورزش، روزی نیم ساعت یا میرم پیاده روی یا اگه هوا خیلی سرد باشه تردمیل میزنم.
2810