2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680142 بازدید | 28507 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ساحل جان بله من فقط با قره قوروت و آب البته باره دوم با دم کرده چای سبز و قره قوروت ماساژ دادم وبعد آبکشی کردم هیچ ماسکه دیگه ای هم نمیزنم چون مواده شیمیایی ممنوع هست اینم لینکه کله چرباست ببینش http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1019153&PageNumber=28
بر سر مزرعه سبز فلک...باغبانی به مترسک میگفت:دل تو چوبین است!!!وندانست که بازخم زبان، دل چوب هم میشکند....
من موهام چرب و لخت و کم حجمه . میترسم شامپو نزنم. میخوام صبون پیچ رو امتحان کنم که بچگیامون ازش میزدیم. اگه خوب باشه شامپو رو میزارم کنار قبلا که با موهامسازگار بود
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
راستی این شامپو شون ضد ریزش و حجم دهنده و ضد چربیه؟ چقدر قیمتش؟ من ایوروشه میزنم ضد ریزش خوبه اما زود موهام چرب میشه و خییییلی نرم . میخوام حجیم شه. منو کمکم کنید
ساحل جون شامپو شون خیلی حجم نمی داد، ولی موهامو تمیز کرد، البته بازم تا 2 روز تمیز موند، روز سوم رفتم حموم. قیمتش 8800 تومن بود. من از ایوروشه ضدریزش راضی نبودم، چون به قول خودت موهامو خییییلی زود کثیف میکرد.
چرا هیچکس جواب منو نداد؟؟؟ بچه ها من موهام ریزشش اینطوریه.. توی حموم که یه روز در میون میرم 40 یا 50 تا میریزه. وقتی خشک شد بعد حموم که شونه میزنم150 تا و روز بعدی که نمیشورم حدود 60 تا اینطورا میریزه... ریزشم غیر طبیعیه؟ یا کنترل شدست و میتونم الان روغنها رو شروع کنم؟(چندبار روغن زدم، بعد گفتم بزارم ریزشم کمتر شد بزنم روغنا رو..)
خوش باش...که هرکه راز داند... داند که خوشی،خوشی کشاند😊😊😊😊
سلام بچه ها من رفتم موهامو خیلی کوتاه کردم که ماسک ها راحت تر شسته بشه. حالا یه بدی داره اینه که قسمت بالا (وسط) سرم خالی بودنش معلوم شده. بخصوص وقتی میخوابم و بلند میشم.خودم رو که تو ایینه میبینم گریه ام میگیره .عین مردا شده وسط سرم.قشنگ یه محدوده کم مو. کسی هست مثل من شده باشه وضعیتش و آیا واقعا با این ماسک ها موها برمیگرده؟ یا باید برم سراغ ماینوکسیدیل؟
خدایا من رو در دیار غربت دریاب....
مامان سلما ممنون از جوابت. به نظرم اینکه ریزشت طبیعی هست یا نه رو باید با وضعیت قبلی خودت مقایسه کنی. من تا یک سال و نیم پیش فقط وقتی میرفتم حمام ۳۰ یا ۴۰ تا میریخت.یعنی موقع شامپو زدن فقط. از یکسال و نیم پیش تا حالا هر روز و تو هر حالتی ریزش دارم. قبل حمام /.موقع شامپو زدن ./موقع ابکشی /بعد حمام/ فردای حمام که موهام چرب نیست./ وقتی ورزش میکنم موهام عرق میکنه که دیگه فاجعه است ریزشش/ من دست میزنم به موهام میریزه انگار موها به چیزی وصل نیست. شونه و سشوار که فاجعه است دیگه استفاده نمیکنم. موقع ماسک زدن هم دستم پر مو میشه این حالت هایی رو که نوشتم موهای ریخته شده رو شمردم که مثلا بفهمم اشکال از کجاست؟ تو همه این حالت ها شاید تعدادش متغیر بوده اما جمع کلیش تو یک روز تغییر نکرده.حتی الان که ماسک میزنم روزانه بالای ۱۲۰ تاست تمام خونه پرازموهای من شده و سرم خالی شده .الان یک ساله بی توقف ریزش مو دارم . وقتی قرص سیپروترونم تموم شد ریزشم رفت رو ۴۰۰ تا. الان خودم باورم نمیشه موهام این طوری شده. تا دو سه ماه پیش هم خوب بود. برا همین دکترها حرفم رو جدی نمیگرفتن .توی شهر کوچیک دانشجویی هستم اینجا.با این وضعیت فکر کنم مجبور شم کلی هزینه کنم بیام ایران برا دکتر. اینجا ۶ ماه پیش رفتم پیش با تجربه ترین دکتر پوست این شهر ۲۵۰ دلار ویزیت دادم بهم گفت مو برا ریختن. هیچی نداد و گفت ۶ ماه دیگه خوب میشی. که نتیجه اش شد بدتر شدن ماه به ماه موهای من بچه ها بهم دکتر خوب معرفی کنین پوست ومو و زنان که با تجربه و با حوصله و مسئول باشه کسی که بتونه مشکلم رو تشخیص بده ومنو نجات بده از وضعی که توش گیر کردم. خداروشکر که این سایت و شما هستین تو این غربت برام
خدایا من رو در دیار غربت دریاب....
سلام شون آلمانی 8800 تومان؟ واقعا؟ ضد ریزشم هست؟ نه دوستم روزی 120 تا ریزشت طبیعی نیست . روزی 50 تا طبیعی. البته باز بستگی به حجم موهات داره واسه ماها باید بیاد زیر روزی 20 تا بنظرم
2810