2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680253 بازدید | 28507 پست
مینا جون صفحه اول رو بخون. اول چند هفته از آب پیاز و سیر، ماسک شنبلبله، حنا،... استفاده کن، بعد که ریشه موهات محکم تر شد، از روغن های ترکیبی، روغن های دیگه استفاده کن. ایشالا که زود موهات پر میشه عزیزم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاااااااااااااااااام دوستان خوبین؟ یاسی چطوری ؟ کجایی بابا؟ دلمون تنگ شد؟ لیمو جان جواب سوالامو ندادی چرا؟؟؟؟؟ منم خوبم بچه ها خداااارو شکر. ریزشم کنترل شدست تقریبا. رویشم دارم اما باید تعدادشون بیشتر شه. سودای شما رازیانه و بومادران برای تخمدانات بخور و ورزش عالیه. خوش بحالت میگه فرقم یکم معلومه . من کلا فرقم اوتوبانه
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
بچها یه سوالی وقتی میگی ریزش تون کنترل شد یعنی چندتا در روز میریزه؟
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
کسی از قرص ول وومن استفاده کرده ؟ آیا راضی بودین؟
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
من با ول وومن تهوع می گرفتم. مطمئن هم هستم مربوط به قرص بود نه چیز دیگه. بعدا متوجه شدم مثل اینکه با بدن همه سازگاری نداره. بچه ها موهای من هم داره به شدددددت می ریزه...
دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من دوروزه دارم میخورم ولی باهاش حالت تهوع ندارم ولی واسه ریزش نمیدونم خوبه یا نه.توش همه مواد معدنی نیاز مو هست حالا خوبه یا بدو نمیدونم
سلام.... من الان آب پیاز قرمز و یک حبه سیر و فلفل گذاشتم رو سرم... خیلی دااااغه سرم و خیلیم حس خوبیه... همش فکر میکنم موهام دونه دونه دارن کلفت میشن
خوش باش...که هرکه راز داند... داند که خوشی،خوشی کشاند😊😊😊😊
رفتم شستم ولی بووووو مییییییدهههههههه :( امیدوارم جناب همسر شب گیر نده البته با آب خالی شستم چون دیروز شامپو زدم... چیکار کنم بوش کمتر بشه؟؟
خوش باش...که هرکه راز داند... داند که خوشی،خوشی کشاند😊😊😊😊