2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680281 بازدید | 28507 پست
دوستانی که پرسیدن روغن املا رو از کجا بگیرن و ساکن تهران هستن می تونن از عطاری نیشابوری تو فلکه دوم صادقیه بگیرن انواع روغن املا رو داره، قیمتش رو نمی دونم چون من کلی ازش خرید کردم و قیمت تک تک چیزایی که گرفتم رو نپرسیدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی سودای راد دوهفته اول فقط ماسک حنا و سیرو پیاز و روغن کرچک زدم البته یه روز درمیون. بعد 21 شب روغن زیتون میزدم و صبح می شستم. الانم ماسک سیرو پیاز. روغن ترکیبی، روغن کرچک و روغن املا می زنم،ماسک حنا هم دوهفته یکبار. هر روز هم تونیک سریتا البته من سعی کردم تغذیه ام رو بهتر کنم چون کم خونی دارم. مکمل هم یه 15 روزی میشه ریجن می خورم و یه آمپول ویتامین دی هم زدم
zhizhi جان روغن رزماری، اسطوخدوس، هویچ مارک ثامن، روغن مریم گلی مارک تقدیس، روغن مورد دست سازه از یه عطاری مطمئن گرفتم، روغن کرچک کیمیاگر توس، روغن نارگیل مارک سی بی سی، روغن زیتون مارک ورامین و اتکا، روغن املا ترکیب یاس و املا و بادام مارک مرحبا
وای آنیتا ایشالا خدا دلت روشاد کنه که دلم منه شاد کردی با این خبر خوبت کلی خوشحال شدم و انرژی گرفتم.
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
سلام عزیزان من تازه عضو اینجا شدم و به همفکری و تجربه شما شدیدا نیاز دارم من نزدیک یکسال که ایران نیستم و مثل شما نمیتونم دکتر برم چون سیستم پزشکی و درمانی اینجا( امریکا ) خیلی متفاوت و گران است . خواهش میکنم به من هم کمک کنید من واقعا احساس درماندگی میکنم . موهای خیلی خیلی پری داشتم اما حدود ۸ ماه که دچارریزش موی شدید شدم الان بعد از ۸ ماه کف سرم کاملا مشخص است بخصوص در قسمت جلو (فرق سر) و وسط و بالای سرم. شرح حالم رو مختصر مینویسم: من ۳۴ سالمه و یادم میاد از وقتی دبیرستان میرفتم پریود های نامنظم و کیست تخمدان داشتم و همیشه با یه دوره کوتاه قرص سیپروترون و اسپیرونولاکتون کیست برطرف میشد. موهای زائد صورت و بدن هم داشتم اما موهای خیلی خیلی پری داشتم و هر وقت چرب میشد داخل حمام کمی میریخت. مشکل ریزش موی شدید من (روزی ۳۰۰تا)از تابستان۹۲ با عدم پریود شروع شد و پایم هم شکست.سونو و ازمایش کیست و کمبود ویتامین د رو نشون داد.دکتر برام سیپروترون و اسپیرونولاکتون نوشت . دو هفته بعد از خوردن سیپروترون ریزش موم کامل قطع شد و دوماه بعد کیستم برطرف شد.دکتر گفت باید تا شش ماه بخوری سیپروترون رو. من هم تا حدی خیالم راحت شد که مشکلم حل شده و بعدش هم اومدم امریکا. بعد از یک ماه دوباره ریزش مو اومد سراغم.ازکم شروع شد و زیاد شد در حالیکه اون دو قرص رو میخوردم. اینجا دکتر رفتم اما ازمایشاتم نرمال است.قرص سیپروترون هم اینجا نیست. دکتر یه قرص دیگه داده بود که اصلا فایده نداشت . تازه به من یاز رو دادن.نمیدونم تاثیر داره یا نه؟ من صفحه اول رو خوندم وهمه روغن ها رو گرفتم. یه شب روغن کرچک زدم بعد که شستم بیشتر از ۲۰۰ تا ریخت. توروخدا بهم بگید چطوری این ریزش مو رو متوقف یا کم کنم؟ وضع موهام ماه به ماه بدتر شده تا حالا که کف سرم پیدا شده از هر طرف.اصلا فکر نمی کردم این طوری بشه موهام در عرض چند ماه موهام خیلی زود چرب می شن و هر روز باید بشورم اما شستن بیشتر مساوی با ریزش بیشتر. اگر هم بخوام یک روز در میون بشورم از چربی میریزه.خلاصه بدجورگیر افتادم. نمیدونم این روش های صفحه اول چجوری جواب میده برام ؟ و اینکه چطوری باید شروع کنم. روغن کاری یا ماسک ها. به کمک همتون نیاز دارم
خدایا من رو در دیار غربت دریاب....
آنیتا مباااااااارک عزیزم بسلامتی. عزیزم موهات چربه؟ علت ریزشت؟ الان ریزش داری؟ چند ساله ریخنه؟ دکتر رفتی یا نه فقط داریسنتی کار میکنی؟ مرسی یه امید موهاااای عالی
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
zhizhi جان شاید تو شهرستان روغن اسطوخدوس و مریم گلی نباشه ولی حتما روغن شون هست چون من و خیلی دیگه از بچه ها گرفتیم، درمورد مارک تقدیس منم نتونستم پیدا کنم مجبور شدم ثامن بگیرم که خدا را شکر راضیم ساحل جان ممنون عزیزم ایشالا موهای شما و همه دوستان عالیییییییییی بشه عزیزم موهام چربه، ریزشم هم از 8 سال پیش شروع شد اون زمان رفتم پیش یه متخصص پوست و مو ماینوکسیدیل و تقویت کننده مو سینره و قرص فی فول برام نوشت یک سال ونیم استفاده کرم ولی جواب نداد منم بیخیال شدم و کم کم ریزش موهام خیلی کمتر شد ولی خب دیگه خیلی کف سرم خالی شده بود،تا اینکه 2 سال پیش دوباره پیش یه متخصص دیگه رفتم بازم ماینوکسیدیل و فینستراید برام نوشت بازم تاثیری نداشت البته همونجور که گفتم بهم گفت کاشت مو تنها راه چاره اته البته خواهر خودم پزشکه و همیشه بهم می گفت تو باید تغذیه ات و درست کنی ولی خب من گوش نمیدادم و فک می کردم باید حتما یه محلولی چیزی به سرم بزنم یا قرص خاصی بخورم تا موهام دربیاد ولی از وقتی با این تاپیک آشنا شدم فهمیدم که تغذیه چقد تاثیر داره و خواهرم درست می گفت قبل از شروع درمان ریزشم طبیعی بود الانم فقط سنتی دارم پیش میرم همون طور که گفتم تغذیه ام رو بهتر کردم قبلا خیلی کم گوشت قرمز می خوردم و کلا کم غذا می خوردم الان دیگه گوشت قرمز رو خیلییییییییییییی می دوستم، هر روز هم سه قاشق مربا خوری سبوس برنج و جوانه گندم رو با ماست می خورم بعد از ناهار هم برا چاق شدن خوبه هم ویتامین های گروه B توش هست یه معجون هم می خورم شاید اونم بی تاثیر نباشه البته اونم باز برا چاقیه مغز گردو، بادام و پسته و کنجد سفید رو آسیاب می کنم روزی یه قاشق غذاخوری می ریزم تو شیر و عسل به این ترکیب یه قاشق خامه هم اضافه می کنم و می خورم روزی یک یا دو قاشق روغن زیتون هم می خورم با تجویز خواهرم هم یه آمپول ویتامین دی زدم هرچند خواهرم کلا می گه مکمل و اینجور چیزا برا سالمنداست که روده هاشون خوب نمی تونه مواد رو جذب کنه می گه جوونا اگه تغذیه شون اوکی باشه مکمل نیاز ندارن راستی تو دوره پریودی هم روزی یه دونه فی فول می خورم بخاطر کم خونی ببخشید خیلی حرف زدم سرتون درد اومد ولی خب گفتم همه چی رو بگم شاید به درد دوستان بخوره ایشالااااااااااااااااااااااا موهای همه عالیییییییییییییییییییییییی بشه