بچه ها سلام
محلول شیمیایی عوارض داره مخصوصا ماینوکسیدیل
ماینوکسیدیل ب قول شیدا فقط فاز ریزش رو متوقف میکنه ولی ب محض قطع ریزش شروع میشه البته زن برادرمن ریزش موداشت ماینوکسیدیل استفاده کرد و قطع کرد مشکلی هم پیش نیومد که من تنها دلیلش رو این میدونم که ریزش موی زن برادرم از داخل نبود یعنی مشکل داخلی نبود ی مرحله ای بود که تموم شد رفت
ولی برای کسی که مشکل داخلی دارن مثل غلبه خلط این ماینوکسدیل که قطع شه عوارض شدیدی داره چون مشکل از درون رفع نشده
اینا ب این معنی نیست که ماینوکسیدیل اگه استفاده شه و قطع شه دیگه امکان رویش مو وجود نخواهد داشت
مو همیشه قابل رویشه
ماده رویش مو طبق نظر بو علی سینا دخان ودودی شکله که در بدن تولید میشه
نمیدونم چطوری همینقدر از نت توتستم سرچ کنم که این دخان برای رویش ب محیط لزج و خشک نیاز داره یعنی متعادل نه سردی بیش از حد نه داغی بیش از حد اینا برداشت منه
در ضمن
یکی از بیماران حاج حسن طالبی توی سایتش نوشته که 17 سال اینطورا ماینوکسیدل و انواع داروی شیمیایی زد ولی بازم موهاش با روش سنتی برگشتن
حرفام ب معنای تائید استفاده از محلول شیمیای و مخصوصا ماینوکسیدل نیست
قطعم منم مخالفم با محلولای شیمیایی چون عوارض داره
حرفم اینه که نباید از رویش موها ناامید باشید حتی یکی مثل من که از محلول شیمیایی استفده کرده و عوارضش رو دیده نباید ناامید شه
ی چیزی در درون ریخته ب هم که روی موها نمود پیدا کرده
من خودم طبع ب شدت سرد و اعصابم باعث ریزشم شده و ی مدت محلول شیمیایی که استفاده کردم
ولی مطمئنم از درون که اصلاح شه وضعیتم دوباره موهام در میان
هیچ وقت ناامید نباشید از رویش موهاتون
این همه موی زائد روی شکم و سینه در میاد
مگه فولیکول مو اونجا وجود داره که مو میزنه بیرون؟
فولیکول ب نظرم مجرای رویش مو هست که همه جای بدن وجود داره و شاید بهش میگن مسام توی طب سنتی
حالا طب مدرن میگه فولیکول
مسام همه جای بدن هست سوراخ ها و منافذ پوستی رو میگن مسام
حالا یکی موی زائد دور سینه اش درمیاد ب خاطر اینه که خلط غالب توی اون بخش از بدنش داره و این مواد و خلط غالب با موی زائد داره خودشو نشون میده و دفع میشه از بدن
ولی الان میگن هورمون
اسامی عوض شده ولی اصل یکیه
مثلا کسی که غلبه صفرا داره توی ازمایش با چربی خون خودشو نشون میده
یا کسی که غلبه سودا داره خودشو با افزایش گلبولای قرمز و غلظت خون نشون میده
خلاصه اینکه ناامید نباششششششششششششد
من ب رویش موهام امید دارم و این اتفاق میفته و باید بیفته
حرفایی که اینجا نوشتم توی نت سرچ کردم و دیدم
امیدوارم توی منابغ قابل اعتماد و معتبری سرچ زده باشم و اینا رو براتون نوشته باشم