2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680122 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من در اینترنت سرچ کردم و این مطلب خلاصه موارد هستش: جَفت یعنى پوست نازکى که در روى مغز یلوط است ، داراى تانن فراوان است جَفت یک گیاه ضد باکتریال قوی است که بیشتر برای تهوع، مسمومیت های معده، اگزما، بهبود آفت‌ها و زخم‌های دهانی،امراض دستگاه تناسلی و جلوگیری از ریزش و سفیدشدن مو استفاده میشه. “جفت” در طب سنتی کاربردهای فراوانی دارد. برای جلوگیری از ریزش مو، آب “جَفت” را با حنا ترکیب می کنند و مانند رنگ مو بر سر می گذارند. جفت روزنه مو رو تنگ میکنه و باعث میشه مو رشدش کم باشه ولی ریزش رو قطع میکنه و ریشه رو قوی میکنه.ولی کاری هم به رویش مجدد نداره
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی
من 6 تا حبه سیر را رنده کردم با یک قاشق روغن زیتون . پیاز نزدم . قبلا از همین مقدار سیر استفاده کردم بدون پیاز رویش دیدم تو یک سایت زده بود آفریقایی ها سیر با روغن زیتون میزنند موهای پری دارند . بوش دیوونم میکنه وگرنه همیشه میزدم

Shine bright like a diamond

سلام... امروز ماسک پیاز و استفاده کردم. خیلی هیجان داشتم. بعد مدتها داشتم به خودم میرسیدم. آخه خیلی وقت بود که خودم رو فراموش کرده بودم. بعد 2ساعت رفتم حموم. الان کمی بو داره فقط راستی از امروز یه تصمیم گرفتم. هر روز میرم حموم. ولی فقط روزهای شنبه دوشنبه چهار شنبه و جمعه حموم اساسی میکنم ، ولی بقیه اش رو فقط تنم رو میشورم که بو عرق ندم. آخه حموم زیادی هم خوب نیست واسه مو. چه طوره به نظرتون؟
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
ریحانه عزیزم 6 تا خیلی زیادههه. من امروز کمی ترسیدم سیر بزنم. گفتم اول روی دستم تستش کنم بعد. پریروز عروسی بودم اپی لیدی کرده بودم. واسه همین دستام مو نداره تا سیر رو روشون امتحان کنم. فقط پیاز خالی زدم. یک پیاز متوسط.
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
6 تا حبه سیرو رنده ریز کردم یک قاشق هم روغن زیتون میریزیم داخلش بعد میزارم رو فرق سرم و قسمت های جلوی سرم و یک کلاه پلاستیکی میزارم روی سرم بعد حسابی داغ میکنه تا نیم ساعت بعد میشورم . البته میشه آب سیر را هم گرفت با روغن زیتون قاطی کرد اما رنده اش بیشتر سرو داغ میکنه . البته رنده اش خیلی سخت رو سر میشینه اگه موهای بلندی دارید حتما آب سیر بزارید چون لای مو گیر میکنه و باعث کنده شده مو میشه . من موهام رو پسرونه زدم کوتاهه و با رنده مشکلی ندارم

Shine bright like a diamond

2810