2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680130 بازدید | 28507 پست
ارغوان بانو جان تو یه تاپیک خوندم نه تفاوتی نداره انگار حالا بچه های دیگه میدونن بگن یه چیزی پیدا کردم تو خود نین سایت تجربه یه خانمم: بچه ها من دستور ماسک مو از حنا رو بهتون میدم و بعد از 3 بار استفاده معجزه اش رو میبینید این دستور برای کساییکه موهاشون ریزش دارن و کم پشتن من خودم تا الان چند بار این کارو کردم و به دیگران هم توصیه کردم شما از عطاری گیاه جفت به همراه حنا بگیرید و با هم قاطی کنید نسبت 3 به 1 یعنی 3 برابر جفت 1 برابر حنا و قبل از حمام به اندازه مناسب توی یه ظرف بخیسونید حدود نیم ساعت و موهاتونو نم دار کنید و از همون اول که رفتید حمام به سرتون بزنید و به مدت نیم ساعت بزارید باشه و اخر حمام بشورید (یک بار و فقط با شامپو بچه) منم جفت شنیدم واسه ضخیم شدن خوفه ولی سنگینه اینا همون به نظرم 2 هفته یبار خوبه
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir
فردا میخوام گل سرشور + سدر بزنم یبار زدم پوستم در اومد خدایی ولی همسایه مامان بزرگم خیلی با تجربس یبار برای جای جوش یه دستوری داد عالی بوددد گفت گل سرشور و سدر بزن شب تا صبح بعد اروم بشورش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یاسی جون شمام ریزش مو داشتین؟الن موهاتون پرپشت شده؟۱۵ساله اینمشکلو دارم همه جور آزمایشیم دادم ، هزارتا کارم کردم ولیکف سرم معلومه بگو کدوم راه بیشتر جواب میده ، خودت در چه حالی؟
aydin جان من الان دو ماه یا دو ماه نیم دارم موهامو درمان گیاهی میکنم من هم ریزشم هورمونیه و هم به خاطر کشیده شدن توسط تل و کش مو و بدتر از همش شب بیداری که کش و تل و هورمون چند ساله ریزشم خیلی کم تر شده روی پوست سرم منافذ منافذ شده مثل وقتی مو می خواد در بیاد موهام نرم , براق , بدون شوره و خارش شده که قبلا اگه شامپو کلیر نمیزدم شوره میزد در حد گیلاس اما الان فقط شامپو بچه میزنم خیلی هم عالیه و راضیم فعلا منتتظر رویش نی نی مو هستم
سلام دوست جووونا 1-+توروخدا بگین آخه تو این فصل سال از کجا پیاز قرمز میارین؟؟من هر جا میرم ندارن ،میشه از پیاز سفید استفاده کنم؟ 2- نسبت گل سرشور و سدر رو بگین ، چند ساعت بزارم رو موهام بمونه؟(من تا حالا از این ماسک استفاده نکردم، میشه دقیق بگین چیکار کنم؟) من برای ایجاد تنوع دارم دنبال ماسک های جدید میرم ، تا الان به مدت 7 ماه بود که از خردل، حنا و مخلفات، نخود و زرده، تخم شنبلیله ،ماسک آوا استفاده کردم چون عادی شده دیگه رو موهام جواب نمیده دارم میگردم ببینم ماسک های جدید چیاست.پیاز و جفت و گل سرشور رو باید امتحان کنم ممنون میشم 2 تا سوال اولمو جواب بدین
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
یاسی جوووووووووووووووووونم یه دنیا ممنوووون خانومی. من ریزش موهام کاملا قطع شده با معجزه ی آب پیاز و مصرف مدام غذاهای حاوی آهن. سرمو هم با شامپو نمیشورم با صابون زیتون میشورم محشرههههه
تو رفتی از پیشم ..دنیامو غم برداشت! برداشت ما از عشق ... با هم تفاوت داشت !
غزل بانو سلام
جنس موهات چیه؟؟
من با صابون میشورم موهام مث کاموا بهم میچسبه وحشتناک میشه
راستی پیاز قرمز میزنی یا سفید؟؟
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
سلام تعداد صفحات تاپیک خیلی زیاده سخته همشو بخونم من تار موهام نازکه و کم حجم و چربه وکف سرمو دست میزنم گرمه میخوامم موهامو تقویت کنم منو راهنمایی کنید از جی استفاده کنم خودم ماهی یه بار حنا و زرده تخم مرغ قبل از حموم میزارم
دخترا عاشق حرف میشن،
پسرا عاشق زیبایی،
دلیل اینکه دخترا آرایش میکنن
و پسرا دروغ میگن همینه...
یه حقیقت
کامرون عزیز من جلوی سرم سمت راست خیلی خالی شده.ریزش مو ندارم.جنس موهام معمولیه.برای اینکه یه کم پرپشت بشه چه ماسکی بزنم ؟ممنون میشم جواب منو بدین
امروز من تقصیر دیروزه.فردا چه بی تقصیر میسوزه
کامرون جان خوبی عزیزم تلفظش اینجوریه جَفت ( ف و ت ساکن هستش) فکر می کنم پوست یا برگ یا یک بخشی از میوه درخت بلوط باشه البته مطمئن نیستم
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی
2810