2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680185 بازدید | 28507 پست
سلام خانومای گیسو کمووون یه سوال دارم روغنهای مارک تقدیس و از کجا میتونم پیدا کنم؟ ساخت مشهد عطاری تو تهران سراغ دارید داشته باشه؟ 6 ماهه دنبالشم تو شهر ما نیست
خدایا منو بحال خودم رها نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زیتون جان ما هم خیلی توی تهران تلفنی و اینترنتی از عطاری های مختلف سوال کردیم ولی این مارک رو نداشتند. نهایتا خواهرم همه رو غن هاش رو مارک ثامن گرفت بجز سیاه دونه که مارکش امید هستش. 20 شهریور یک ماه میشه که درمان رو شروع کرده تا الان هم راضی بوده. به نظر من خیلی حساس نباش یه چیزی بگیر اگه به سرت می سازه همون رو ادامه بده
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی
من ایمدین استفاده میکردم مدتها , اولش خیلی خوب بود اما بعد دیگه تاثیری زیادی نداشت , الان رویال ژلی به همراه هلتی مصرف میکنم تا الان خیلی خوب بوده , هر دوتاش هم محصول شرکت مارنیس اسپانیا هستش
ارغوان بانو جون الوئه ورا برگشو دارم ژل داخلشو رنده کردم .. عطاریا یا لوازم ارایشیا دارن ولی من گلدونشو دارم و همچنین اطرافیانم بهم میرسونن -------------------------- ساحل جان پودر قهوه دیگه انایی که فروشگاه میارن ------------------------ لیمووو جون هlیشه پر انرِ و شاد باشیییییییییی من هر روز به موهام ماسک و جوشونده نمیزنم مامانم میگه یکم هوا بخوره پوستت خخ دیشب جوشانده گزنه زدم تا صبح محرک مو هستش
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir
کلا رو یه چی حساس بشیم بدتر میشه ایناروو میزنیم و بی خیال میشیم یه وقت به خودمون میاممم تا اوه اوه نگااااا جمعیت نی نی موووو بعدشم استرس برای مو سمه
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir
سلام زریون جون منم تقدیس سراغ گرفتم نبودو همه رو ثامن گرفتم ولی هنوز استفاده نکردم امیدوارم که همین ثامن خوب باشه قبلا هم گفتم خیلییییییییییی خودمون رو درگیر مارک نکنیم،من یه دوره ای یه روغن زیتون میزدم به موهام اصلا به مارکش دقت نکردم ولی خب واقعا جواب گرفتم فقط مشکل از خودم بود که دیگه ادامه ندادم
مرسی شادونه جون که جواب دادی ، گیسات خرمن خرمن بشن ایشاله اخه نصفه روغنام تقدیسه ، الان فقط مورد و رزماری مونده مارک روغن مهمه ، من کرچک دست ساز و یه مدت زدم اصلن خوب نبود برام فک کنم روغنش مونده بود
خدایا منو بحال خودم رها نکن
شنبه: روغن زیتون
یکشنبه: حمام روغن نارگیل
دوشنبه: حموم ماسک پیاز
سه شنبه: حموم شنبلیله
چهار شنبه:روغن بادام
پنجشنبه: الوئه ورا
جمعه:حموم جوشانده گزنه
این برنامه منه. نظرتون چیه بچه ها؟
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
ارغوان بانو شما هر روزه برنامه گذاشتی ، شنیدم هر روز یه ماسک گذاشتن وشستن سر ممکنه ریزش رو زیادتر کنه ...یه روز در میون بهتر نیست ؟ من موهام چربه ولی با این حال سعی میکنم یه روز در میون ماسک بزارم وحمام برم ، میترسم با شستن زیاد ریزشم بدتر بشه ...اما روزهایی که حمام نمیرم ، دم کرده چای سبز رو روی سرم اسپری میکنم

من میخام موهام اینطوری باشهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
هر روز ماسک و ... گذاشت خوب نیست تنوع بدهید محصولات شیمیایی یا گیاهی تجاری حتی با اعتماد ترین مارک یا عطاری ممنوع آلوئه ورا چند مدل هست نوع وحشی اون رنگهای تیره و روشن داره که فقط برای پوست خوبه و مانع از رویش مو میشه
2810