2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680202 بازدید | 28507 پست
برای تنظیم هورمون هم دوماه یا حداقل چهل روز عرق رازیانه خوبه (غیر از روزهای پریود ) روزی یه استکان هم چای سبز ...حداقل چهار روز در هفته چای سبز ... من دم کرده ش رو به سرم هم میزنم ...خوردن قهوه هم برای کسایی که ریزش از نوع مردانه دارن خوبه مکمل هم من مخمر آبجو استفاده کردم ...با این تقویتها حس میکنم موهام یه مقدار جون گرفته به نسبت قبل ...
سلام دستتون درد نکنه با مطالب مفیدی که میذارید منم موهام خیلی چرب و نازکه هر موقع روغن زیتون میزنم احساس میکنم بیشتر ریزش میگیرم و سر درد میگیرم یه جور احساس سنگینی میکنم . طبعمم سرد و خشکه به نظرتون چیکار کنم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گیاهان دارویی: سال‌هاست که چندین گیاه دارویی به تنهایی و یا در ترکیب با مواد دیگر برای درمان کم‌مویی یا ریزش مو مورد استفاده قرار می‌گیرد. ترکیبات ژل مانند آلو ورا پس از قرار گرفتن روی پوست سر، آرام‌بخش پوست بوده و از آن در برابر عوامل زیان‌آور محافظت می‌کند. این گیاه سطح PH پوست سر را تعدیل بخشیده و باعث پاک شدن فولیکول‌های مو از هرگونه آلودگی می‌شود. مصرف روزانه چای رزماری نیز باعث تحریک رشد مو شده و مانع از ریزش آن می‌شود. تجربه ثابت کرده است، ماساژ دادن روزانه آب پیاز روی پوست سر باعث تحریک ترشح فولیکول مو شده و رشد موها را سرعت می‌بخشد. همچنین افزودن کمی حنا به نرم‌کننده باعث تقویت مو شده و از شکنندگی آن پیشگیری می‌کند. فلفل قرمز حاوی ترکیباتی است که میزان گردش خون پوست را افزایش داده و نه تنها رشد مو را افزایش می‌دهد بلکه تأثیر به‌سزایی در ترمیم موهای از دست رفته دارد. چای سبز و چای گل «مریم گلی» نیز از نوشیدنی‌هایی است که باعث ترمیم فولیکول مو شده رشد موها را تسریع می‌کند. گزنه، زنجبیل، اسطوخودوس، گلرنگ، آویشن، علف لیمو، گیاه باباآدم، گیاه دم‌اسب و پنج انگشت نیز از گیاهان دارویی است که علاوه بر ترمیم فولیکول‌های مو باعث تحریک رشد موها شده و از ریزش آن پیشگیری می‌کند.
● سرکه برای موها اگر هنگام آبکشی قدری سرکه به آب اضافه کنید، موهایتان ابریشمین و زیبا خواهد شد. سرکه ی سیب در از بین بردن شوره ی سر هم بسیار موثر است. کسانی که با این مشکل رو به رو هستند، می توانند هنگام آبکشی موها مقداری سرکه به آب اضافه کنند. یکی دیگر از خواص سرکه ی سیب این است که خستگی را رفع می کند. اگر با مقدار کمی سرکه و گلاب پشت و گردن و شانه و بازوها را به آرامی ماساژ دهید، سر حال خواهید آمد. این کار پس از یک روز کار و فعالیت می تواند آرام بخش باشد و رفع خستگی کند، بی آن که زیانی به بار آورد. ● سرکه های خوشبو برای خوشبو کردن سرکه، می توانید از گیاهان خشک خوشبو مانند گل بنفشه، گل سرخ، اکلیل کوهی یا عرق نعنا استفاده کنید. ● سرکه با گل های تازه برای خوشبو کردن سرکه می توانید از گل های تازه ی معطر نیز استفاده کنید و قبل از هر آرایشی آن را به صورت بمالید تا صورت شاد و روشن و مرطوب شود. ● سرکه با گل سنبل یا یاس این دو گل عطر بهتری به سرکه می دهند. از یک پیمانه سرکه ی سفید سیب و شش قاشق غذاخوری گلبرگ گل سنبل یا گل یاس و دو پیمانه آب استفاده کنید. سرکه و گل را مخلوط کنید و به مدت دو هفته در ظرف در بسته ای نگهداری کنید. سپس آب را به آن بیفزایید. می توانید از سرکه های معطر برای پوست و مو استفاده کنید.
یکی از دوستام مادرش عمل کرده بودن میگفت ریزش موی شدید داشت میگفت یه مدت فقط پاپ کورن (ذرت بوداده) میخورد ریزشش وقطع کرد پاپ کورن تمام خوبی‌های غلات سبوس‌دار را دارد از آنجایی که پوست پاپ‌کورن اصالتاً جزو دانه‌های کامل است، تمام خوبی‌هایی که در جوانه، سبوس و اندوسپرم یک دانه‌ی کامل یافت می‌شود در پاپ کورن هم وجود دارد. متخصصان دریافته‌اند که پاپ کورن حاوی ویتامین E،B، پروتئین، مواد معدنی، چربی‌های سالم، نشاسته و فیبر است. پس زمانی که پاپ‌کورن می‌خورید، در‌واقع در حال خوردن دانه‌های کامل هستید که بخش مهمی از برنامه‌ی غذایی شما هستند.
خواهش میکنم شادونه جان شیوا جان به موهای چرب روغن زیاد نمیسازه ...روغن رو بیشتر از یه ساعت نزار رو موهات بمونه ، اگر دیدی خیلی میریزه نیم ساعت بزار ...من چون طبعم گرمه یه روغن سرد مثل روغن دانه هسته انگور هم به روغن زیتون اضافه میکنم که متعادل بشه ...حالا شما گفتی طبعت سرده ولی من حتی طبع بدنم هم گرمه غیر از چربی موهام ... روغن رو میشه با ماسک حنا هم استفاده کرد ، من روغنها رو به تنهایی زیاد استفاده نمیکنم. در مورد سرکه گفتین من دوبار هم دم کرده مریم گلی رو با کمی سرکه سیب چهل دقیقه رو موهام گذاشته بودم ، اینقدر خوب بود ...بعد از حمام خیلی کم ریخت ...ولی سرکه زیاد رو هم میگن واسه مو خوب نیست واسه همین من سعی میکنم هر دو هفته یه بار ازش استفاده کنم
من دوتا شامپوو بچه دارم ، چون به موهام خوب سازگاره تو یکیش که شامپو بابونس ژل آلوئه ورا ریختمم با نصف لیمو ترش ( آب لیمو ) تو اون یکی دم کرده قهوه و یکم دم کرده چای سبز + نعنا خیلی باحاله مخصوا اونی که لیمو داره بوی باحالی میده قهوه : به موهاتون حالت بیدار باش میده
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir
ماسم موی امروز من الوئه ورا +سیر + پیاز + نصف لیمو ترش همرو رنده زدمم ریختمش توی یک گاز استریل بستمش مثل بقچه شد راحت بدون اینکه توی موهام گیر کنه عصارشو میزنم
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir
بچه ها من تو اینترنت خ.ندم هر نوع رنگ، چه طبیعی و گیاهی باشه (حتی حنا) چه شیمیایی باعث میشه موها زودتر سفید بشه. میترسم از حنا استفاده کنم
شما از چه نوع حنایی استفاده میکنین؟
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
2810