2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680234 بازدید | 28507 پست
کامرون جان سلام پیشرفت موهات چطور بودن؟ پیاز خالی واست خوب بوده؟ عکس موهای حالاتو نمیزاری؟
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی کامرون عزیز از پاسخت.سرم گرم نبود! سرد هم نبود. به جای آملا از سیاه دانه میشه استفاده کرد؟ یا به همون نارگیل و زیتون قناعت کنم.؟
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
ساحل جان عزیزم یک مورد خاص نبود که دقیق توضیح بدم خیلی موارد بود کلا اگر دقت کنی در یه دوره هایی از زندگی به هر کی خوبی می کنی یا هر کار خوب و مثبتی انجام می دی یا خیلی تلاش می کنی با نتیجه عکس مواجه میشی. انقدر این موارد طی چند سال برای من اتفاق افتاد که کلا دیدم به همه چی منفی شده بود و جالب این بود هر چی منفی تر می شدم تکرار اتفاقات منفی بیشتر میشد تا اینکه یکی از دوستانم چند تا کتاب در زمینه تفکر مثبت بهم هدیه داد. دروغ نمی گم ولی هیچ اعتقادی بهش نداشتم خیلی بی ذوق کتابها رو خوندم ولی بعدش گفتم بزار تمرین هاش رو انجام بدم اگر تاثیر نداشته باشه هم چیزی رو از دست نمیدم خیلی سخت بود ولی به لطف خدا و کمک خواهرم و همت خودم واقعا دیدم رو عوض کردم تمرین کردم سعی کردم و بهترین چیزی که عایدت میشه اینه که به یه آرامش خاصی میرسی که می تونی عزیزانت رو هم آروم کنی (امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه)
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی
ارغوان جان سیاهدونه رو میتونی از عطاری تهیه کنی. هم خود سیاهدونه رو هم روغنش رو. مارک سیاهدونه ای که خواهرم خریده امید هستش. کلا طبعش سرده شما اگر طبعت سرده استفاده کن اگر گرمه که باید روغنی که مناسب هستش رو استفاده کنی
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی
بچه ها من موهام وحشتناک میریخت کف سرم پیدا بود خردادماه موهامو باتیغ زدم خیالم راحت شد چون دیگه ریزششو نمیدیدم استرس نمیگرفتم الان موهام دراومدن راحتر بهشون میرسم تو آینه موهامو نگاه میکنم کیف میکنم از مدلشون خوشم میاد
کتایون منظورت از امگا3 کپسول زریه که تو داروخانه میفروشن؟ بدون نسخه میشه خرید؟ راستی قیمتش چنده؟
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
katayon جان مرسی من آهنم 17 بود الان 4 یا 5 ماهه قرص میخورم. من بعد از حموم 50تا 60 تا درمیاد. اما در روز ریزشم کمه. قبلن رو بالشم مو بود الان نه دیگه. سیپروترون کامپاند؟؟؟ نخور اینا بیشتر مو میریزونه. راستی من اسپیرو نولاکتونمو قطع کردم هر کی میخواست قطع کنه باهام مشورت کنه من در خدمتم
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
ساحل جان مگه اسپیرونولاکتون ضرر داره که قطع کردی ؟؟ یا قطع کردنش ضرر داره ؟ دکتر تازه برام تجویز کرده یه ماهی میشه دارم میخورم جریان چیه؟ نگران شدم
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !
ساحل جان من 3 ساله دارم سیپروترون کامپاند می خورم آخه من مشکل جوشم دارم تا این قرصارو قطع می کنم جوش میزنم .واقعا باعث ریزش میشه؟این قرصا جلوی تولید هورمون تستسترونو می گیره که !!!!من یه مدت اسپیرونولاکتون می خوردم 3سال پیش یه 3ماهی خوردم بعدم خودم سر خود مصرفشو قطع کردم !
بچه ها مراقب باشید من 3ماه ریجن خوردم بعضی موقع ها هم شربت فروگلوبین می خوردم .هفته ی پیش یه لکه های بنفشی میفتاد رو پوستم چند دقیقه می موند بعد محو می شد .رفتم آز دادم اسید فولیکم رفته بالا نرمالش 16 مال من 19
2810