2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680243 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارغوان جون این برنامه خواهرم هستش شنبه: ماسک سیرو پیاز 1 ساعت یکشنبه: روغن ترکیبی شیدی جون 2 ساعت دوشنبه: اسپری کردن چای سبز سه شنبه : ماسک حنا: حنا+ روغن سیاه دونه+ دم کرده بابونه+ پودر تخم گشنیز 2 ساعت چهارشنبه: ماسک سیرو پیاز 1 ساعت پنج شنبه: روغن ترکیبی شیدی جون 2 ساعت جمعه: ماسک حنا: حنا+ روغن زیتون+ دم کرده بابونه+ پودر تخم گشنیز+ پودر مورد+ زرده تخم مرغ خونگی 4 ساعت هر روز صبح هم دو قاشق عسل و نیم کوب سیاهدونه برای طبعش که سرد شده + دم کرده پونه یک لیوان هفته ای دو سه شب یک لیوان چای سبز عصرها + یک لیوان عرق رازیانه الان بعد از سه هفته تمام کف سرش دون دون مشکی شده و زبر شده
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی
مامان ارشیدا من که خیلی حرفاتو دوست دارم . انشاله اینجا هممون جواب میگیریم. بچه ها تو تایپیک بخونین حتی کسانی بودند که کاشت روشون جواب نداده با این روشا جواب گرفتن. گواهش مامان بزرگامون که همشون اهل حنا و سدر و تخم مرغ بودن ببینید همشون موهاشون خوبه. اما ما همه چند ساله ریزش داریم خوب با یک ماه و 10 روز ریزش چند ساله درست نمیشه. حداقا 6 تا یک سال بعد از شروع درمان واکنش میده و مطمئنم مثل گروه قبلی ما هم میاییم عکس میزاریمو جشن میگیریم. منم اولین داوطلب عکس میشم. امید امید امید
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
شما خیلی لطف داری ساحل جون. من هم وقتی میام اینجا و گفته های شما رو می خونم خیلی انرژی می گیرم بعدش برای خواهرم منعکس می کنم و کلی ذوق می کنیم امیدوارم همه کسایی که بدون چشم داشت اطلاعات و انرژی های خوبشون رو به بقیه می دن همه خوبیهای دنیا نصیبشون بشه مثل شما شیدی جون یاسی جون کامرون جون محیا جون و دوستای خوب دیگه
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی
والا من یه شماره بچه ها دادن تهرانه گفتن روغنگیریش مطمئنه. گفت 50 میگیریم 2 کلیو میخرم روغنشو میگیرم من هنوز نگرفتم. تهرانی؟
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
بچه ها برا موهایی که با حنا هندی کاملا مشکی شده بعد حنای معمولی بذارم موهام تغیر رنگ میده یا نه دیگه؟؟؟؟لطفا هر کی میدونه جواب بده
امروز من تقصیر دیروزه.فردا چه بی تقصیر میسوزه
نه تهران نیستم. از داروخانه ها می پرسم. اگه داشتن که هیچ والا خودم درست میکنم. تو نت سرچ کردم دستورش هست.
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
رستگار جون درسته این ماسک هم خوبه برای هرمونهای مردانه حنای هندی یا رنگهای دیگه مصرف نکنید سرطان زا هستند روغن املا مرحبا عطاریها دارند مامان آرشیدا عزیز اگه سر خواهرت چرب هست لطفا از زرده تخم مرغ استفاده نکن برنامه هر شب هم زیاد خوب نیست یک شب ماسک یک شب استراحت در مورد برآمدگی سیاه ممکنه موهات هنوز زیر پوست باشند که دارند رشد می کنند بهتره با ذره بین بررسی شون کنی و روی کدومشون رو خراش بدی تا ببینی
2810