2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680271 بازدید | 28507 پست
نه ساحل جان موهارو قوی میکنه و پوست سر رو ضخیم تر یعنی تقویت مو رنگ تا وقتی حنا رو موهاته نمی تونی رنگ کنی
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای بچه ها صفحات اول شیدی از موهاش عس گذاشته . به مرور موهاش چه قدر خوب شدن( بزنم به تخته) یعنی میشه مال ما هم این جور بشه یه روز؟ من که رفتم تو کار پیاز. راستی بچه ها حنا و هر نوع رنگی چه شیمیایی چه طبیعی باعث سفید شدن مو میشه. از حنا زیاذ استفاده نکنین.
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
عزیزم رنگ مو مربوط به ملانین میشه که در پیاز مو تولید میشه..وقتی در اثر افزایش سن یا مصرف بعضی دارو ها مثل دارو هایی که برای التهابات مفصلی هست مو سفید بشه دیگه ملانین وجود نداره و بی رنگ میشه...رنگ کردن چه با حنا چه رنگ شیمیایی تاثیری نداره.... اگه بر اثر مصرف دارو سفید بشه قابل برگشته... و امکانش هست که مصرف ویتامین گروه ب بخصوص ب6 ب 12 باز تولید ملانین اتفاق بیفته...من به چشم دیددم..ولی در اثر افزایش سن نمی شه کاریش کرد
** الهم صل علی محمد و ال محمد**...میشه دعا کنید برام که به حاجتم برسم؟...**الهم صل علی محمد و ال محمد**
بچه ها میگمممم پایین موهاا دقیقه جای که دیگه پوست و مو میشه یعنی ریشه مو وقتی ریشه سیاه شده ریشه خود موهایی که داری انگار دون دون سایه هه نشونیه چیه؟ یعنی وقتی موهاتتو میبینی فک میکنی مو جدیده بعد میبینی تا پایین روی ریشه موهاته نمیدونم چجوری بگممم لیمو اوکی کردم عزیزم
یاسی جون منظورت اینه که از یه پیاز مو دو تار مو اومده بیرون؟ یکی همون قدیمیه که بلنده و دیگری یه موی نازک چسبیده به پیاز مو؟ اگر منظورت اینه که اون نازکه موی جدیده. خواهرم قبلا رو بالشش کلی از این موها داشت مادرم می گفت انقدر پیاز موهاش ضعیفه که همون جدیدها هم می ریزن. راستی جلز و ولزهای سرخواهرم کمتر شده ولی مو در نیاورده چون سرش دون دون نشده و خارش هم نداره که یعنی داره مو درمیاره
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی
تا اونجا که اطلاعات من میگه از هر پیاز مو یک مو رشد می کنه و در میاد شادونه جان.....چنین چیزی کهمی گی دوتا در میاد تا حالا جایی نخوندم! من کلا" متوجه یاسی نشدم...کاملا" نامفهومه....
** الهم صل علی محمد و ال محمد**...میشه دعا کنید برام که به حاجتم برسم؟...**الهم صل علی محمد و ال محمد**
راستی بچه ها من ریشه موهام قبلا درد میکرد تجربه کردید یا نه؟ بدجور دردیه. الان اصلا فراموشش کردم یعنی درد نداره
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
محیا جان موهای زائد رو هم که از ریشه میکنی گاهی به هر پیاز دو سه تا مو چسبیده ولی اون موها چون ضخیمه قابل رؤیته ولی موی سر به اون ضخامت نیست. موهای خواهرم که ریزش داشت دقیقا یک موی بلند و یک موی خیلی کوتاه به یه پیاز چسبیده بود حالا من نمیدونم ریشه علمی داره یا نه ولی چون منظور یاسی جون رو متوجه نشدم گفتم شاید اینجوری شده موهاش شبیه موهای خواهرم
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی
دوستان یک سوال خیلی مهم خواهرم دو هفته است که شروع کرده و در این دو هفته، هفته ای دو بار روغن ترکیبی به مدت 2 ساعت روی موهاش گذاشته دیشب 3.5 ساعت روغن ترکیبی رو گذاشته و زمان شستن خیلی موهاش توی حمام ریخته. نظرتون چیه به مدت زمانش ربط داره یا ممکنه علت دیگری داشته باشه. لطفا راهنمایی کنید ممنون
ریشه موها کجاس نوک ریشه ها پر رنگ شده بعضی وقتا فک میکنم مو جدیده بعد میبینم که نوک ریشه موهام انگار دونه دونه سیاس