2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680245 بازدید | 28507 پست
سلام ساحل گیسو کمند هستم در خدمتتون. زهرا جان روز اولی که به این تایپیک اومدم سراسر وجودم استرس و غصه بود الان تقریبا 4 ماهه اینجام خدا رو شکر آرامش دارم. اینجا پر از دوستای مهربون و دلسوزیه که بعدر از خدا کنارتن و کمکت میکنن. الان فقط سعی کن اروم باشی و بعد صفحه اول رو بخون و از ماسکحنا شروع کن. هر روز چند صفحه از تایپیک رو بخون جواب تمام سوالاتتو پیدا میکنی. الان ماسک حنا و سیرو پیاز رو تا یک ماه بزن.شک نکن موهات ریزشش کم و کمتر میشه مثل ماو موهات عالی میشن
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان وای اینجا صفحاتش خیلی زیاده من سرعتم خیلی کمه بزور میتونم صفحات باز کنم یکی به من بگه کدوم ماسک امتحان کردین که واقعا نتیجه داده وراضی هستین دستورش کامل بهم بگین اخه هر کسی میاد یه دستور میده اخر نفهمیدم کدومش خوبه
آدمی درآغوش خدا غمی نداشت پیش خدا حسرت هیچ بیش و کمی نداشت دل از خدا برید و در زمین نشست صدبار عاشق شد و دلش شکست. به هر طرف نگاه کرد راهش بسته بود یادش آمد یک روز دل خدا را شکسته بود.
من موهام ریزش زیادی نداره فقط کم پشتن خیلی تار موم نازکه وضعیف هر روز باید سرم بشورم چون زود میچسبدن به سرم حالا راه حل بذین چیکار کنم؟
آدمی درآغوش خدا غمی نداشت پیش خدا حسرت هیچ بیش و کمی نداشت دل از خدا برید و در زمین نشست صدبار عاشق شد و دلش شکست. به هر طرف نگاه کرد راهش بسته بود یادش آمد یک روز دل خدا را شکسته بود.
سلام دوستان می دونید که روغن شترمرغ رو چطوری، با چه ترکیبی و چند ساعت می شه برای مو استفاده کرد؟
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی
اسرا جان شستن زیاد هم ریزش میاره برای موهات میتونی از حنا + دم کرده بابونه و اسپری کردن دم کرده سبوس برنج و چای سبز استفاده کنی
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir
شادونه مامان آرشیدا تو تاپیک صفحه اول اینو پیدا کدم تحریک پیاز مو و رویش مجدد مو:مریم گلی. پیاز عنصل. روغن شترمرغ
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir
2810