2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680238 بازدید | 28507 پست
ساحل جون اگه نکوبیده باشه چون خام هستش سنگ کلیه میاره بهمین خاطر میگن نیم کوب باشه بهتره در مورد روغن، اگر ظرفت گرم بشه و دقت کنی یه حباب های ریز کف ظرف تشکیل میشه که اگه بیاد سطح روغن یعنی روغن شروع به جوشیدن کرده همون لحظه به اصطلاح میشه غل اول، همون موقع قبل از اینکه دود کنه برش دار
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من تازه باتاپیکتون اشناشدم واقعاممنون من شوهرم ریزش موداره اگرمیشه کمکم کنیداخه این همه صفحه سخته خوندش فقط یک چندموردبگین ممنون میشم که واقعاجواب داده باشه بازم نهایت تشکرازتون دارم.
₪خداااایاشکرت به خاطرمعجزه ای که بهم بخشیدی امام رضاممنونم ازضمانتت ان شاالله روزی بشه که همه منتظرامامان شده باشن ااالهی امین₪ ¤¤خاله هابرای سلامتی نی نی خودموخودت صلوااااااااات¤¤
سلاممم سلاممم شادونه مامان آرشیدا جون فندوق خام با گردوو قشنگ میکوبی با چند قطره روغن زیتون یا بادام قاطی میکنی و با برس تمیز ریمل قبلیت شب قبل خواب مژه هاتو ریمل میکشی
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir
گلگلی سلامم خوبی خوش اومدی همه اینجا اولش از ماسک حنا + دم کرده بابونه به مدت 4 ساعت رو موهاشون استفاده میکنن عالیه بعد حمام برا اقاتون نصف لیوان آب + نصف دیگه سرکه سیب بزنه موهاش 10 دقیقه بعد بشوره عالیه مردا از بو پیاز خوششون نمیاد وگرنه ماسک پیاز و سیر به مدت 20 دقیقه هم خوبه ( رنده کنی ابشو بزنه سرش )
سلام بچه ها منم از این تاپیک استفاده میکنم یه سوال دارم پیاز قرمز الان هست؟من هرجا رفتم پیاز سفید دیدم پرسیدم گفتن فقط تبریز الان پیاز قرمز هست. پیاز سفید خاصیت نداره یعنی؟
الی مامی سینا عزیزم درست گفتن الان فصلش نیست ولی همونطور که کامرون جان نوشتند ترتیب اثربخشی اول با پیاز قرمز بعد زرد و نهایتا سفید هستش خواهر من دو هفته است که داره از پیاز سفید استفاده می کنه هنوز برای قضاوت خیلی زوده. البته 4-5 روزه سرش همش گز گز می کنه که یاسی جون می گن قراره مو دربیاره انشالله
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی
یاسی جون میشه لیست کارای منو بخونی که مطمئنم شم درست دارم پیش میرم ماسک حنا+بابونه +آملا+قهوه+زرده تخم مرغ:هفته ای یک بار اسپری دم نوش گزنه :هفته ای دو بار قرص ریجن :روزی یه دونه دم نوش رازیانه(چون ریزش موی مردانه دارم):هرشب خوردن تخم کدوی خام:روزی ده عدد کنجد :درهر غذایی که بتونم میریزم راستی من طبع سرد دارم ممنونم
مرسی مامان آرشیدا از اینکه گیسو کنمن خطاب میکنی و دقیقا برازندمه الان خخخخخخ یاسی جون من یک هفته درمیون ماسک حنا که قبلا محتویاتشو گفتم. دو بار اسپری چایی سبز و چلتوک و ماسک سیر و پیاز و روغن ترکیبی و شنبلو نارگیل الانم معجونو درست کردم. قرص آهن هر شب. جوانه گندم هر روز. و ورزش در حد تعرق 2 بار در هفته. من یبوستم رو درمان کردم منو تشویق کنید بابا
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
نیکا جان خوبه از اینا هم استفاده کن کلا تنوع بده به برنامت ماسک سیروپیاز و فلفل قرمز=1 بار در هفته محلول خرگوشک یک روز در میون بعد حمام محلول چای سبز و چلتوک(3ق چلتوک+3ق چای سبز+1/5 لیوان آب دم میکنیم) روزهایی که خرگوشک نمیزنم استفاده میکنم
سلام اگه میشه کمکم کنید دارم کچل میشم دیگه دارم دق میکنم خیلی زیاد موهام میریزه بیشترموهام ازمرکز سرم ریزش داره/چندوقت دارم زینگ میخورم ولی تاثیری نداشته چکارکنم؟؟؟؟؟داره افسردگیم میگیره راهنماییم کنید .
2810