2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680194 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تاحالا فک می کردم آرمیتا آنیتاس...شایدم برعکس الان دقت کردم دیدم دوتایین
** الهم صل علی محمد و ال محمد**...میشه دعا کنید برام که به حاجتم برسم؟...**الهم صل علی محمد و ال محمد**
کامرون پس ایرادی نداره پیاز رو بپزیم و له کنیم و بزنیم به سرمون؟؟؟؟ توی تاثیرش روی مو اثر نمی ذاره؟؟؟ بچه ها کسی امتحان کرده؟؟؟بوش کتر میشه؟؟؟
** الهم صل علی محمد و ال محمد**...میشه دعا کنید برام که به حاجتم برسم؟...**الهم صل علی محمد و ال محمد**
بچه ها امروز رفته بودم یه فروشگاهییی....واسه پیدا کردن روغن....فقط زیتون و انگور و کنجد داشت..همه هم خارجی بودن... بعد یه روغنی داشت...به اسم روغن سبوس برنج... کسی استفاده کرده؟؟؟؟؟
من موهام دچار ریزش سکه ای شده بودن قبلا آب پوست گردو میذاشتم که خیلی خوب بود وقتی این تاپیک رو خوندم آب پیازم زدم که واقعا عالی بود البته من وقتی میزنم پوست سرم نمیسوزه اما بعد چند بار امتحان تاثیرش رو میبینید
سلام دوستان منخیلی ازبخش های تاپیک خوبتون رو خوندم اما الان گیج شدم موهام تا آخر دبیرستان عالی بودن انقد زیاد که همیشه برای یه مهمونی که میرفتم پیش آرایشگر کلافه میشد نصفشوچیکار کنه و چه فرمی بده خوابگاه کهرفتم افتضاح شد الن تو ماه 4 بارداری هستم و دوهفته اس روزی 50 تا مو از سرم میریزه آزمایش زیاد دادم قبل از بارداری همه چیم خوب بود از کجا شروع کنم تورو خدا خیلی اعتماد به نفس و اعصابم به موهام وابسته هستن
هرکودکی که متولد میشود با خود این پیغام را می آورد که خداوند هنوز از انسان ناامید نشده است خداوند برای گلهایی که برایمان می فرستد منتظر پاسخ است...
راستی اینم بگم که من: مزاج فعلی من گرم و تر است. درجه گرمی : 3 از 4 درجه تری : 2 از 4 مزاج من درجه دم خفیف دارد
هرکودکی که متولد میشود با خود این پیغام را می آورد که خداوند هنوز از انسان ناامید نشده است خداوند برای گلهایی که برایمان می فرستد منتظر پاسخ است...
سلاممم سلامم مامی کوچولو عزیزم مو که 100 تا 150 در روز طبیعیه بقول محیا اگه نریزه طبیعی نیست بعد میتونی برای تقویت از روغن زیتون و نارگیل استفاده کنی البته مزاجت گرمه بعدم بارداری بهتره از کامرون جون بپرسی چون خیلی باتجربس
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir
مرسی سحر جون از جوابت. یعنی موهای ریخته ات با آب پیاز قرمز دوباره رشد کردن؟عالیه اگه این طور باشه... یا اینکه فقط موهات رو نرم و لطیف میکنه؟
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
دیروز رفتم از داروخانه یه دونه قطره چکان خریدم. آب پیاز رو گرفتم زدم به پوست دستم. نه خارش داشت نه سوزش. فقط کمی بو میداد. باز هم چند روز این کارو میکنم ببینم حساسیت نشون میده یا نه.
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
یاسی جون تحریف نکن 50 تا 100 تا طبیعیه... .اونم دکتر گفت....هم توی مقالات سرچ کنین هست...هم یه برنامه در مورد مو هست روزای چهارشنبه شبکه سلامت مذاره..ساعتش 7-8 هست یا 6-8 دقیق یادم نیس..دکتر میگه
2810