2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680083 بازدید | 28507 پست
ممنون از لطف همگیتون دوستای مهربونم ساحل جان خواهرم یه دفعه ریزش مو گرفت هر چی هم آزمایش داد و دکتر رفت تشخیص ندادند چیه یه سری گفتند ارثیه یه سری گفتند از استرسه و... در حالیکه پدر و مادرم تا این سن موهاشون پر هستش و نریخته. بعد 10 سال موهاش شبیه دم موش شده و کف سرش پیداست حالا متوجه شدیم کیست پنهان داشته و فیبروم ولی چون علائمی نداشته متوجه نشدیم. الان 12 روزه که شروع کرده و خیلی امیدواره که نتیجه بگیره چون اینجا خیلی ها نتیجه گرفتند فقط امیدواریم فولیکول های موش از بین نرفته باشه تا رویش داشته باشه الان فقط فقر آهن داره که بخاطر فیبرومه. اگر چیزی به ذهنتون میرسه لطفا راهنمایی کنید. ممنون
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی
ساحل جان من وقتایی که میامم جواب میدم تا اونجایی که بتونممم چون به خاطر مشغله کاری همیشه نیستم امروز زرده + امگا 3
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شادونه مامان آرشیدا عزیزم واقعا انرژی + عالیه نه از بین نرفته نگران نباشه به خودش امید بده من همش فک میکنمممم فولیکولای موهام داره جون مییگیره همش میگممم یذره موها در اومده اما تا معلوم بیاد زمان میبره این همه سال و مدت موهامون ریخت یه فکری نکردیم پس باید صبر و حوصله داشته باشیم همه تا عیددد موهاشون پر میشه پی با هم باشیم و دلسرد نشیممممممممم
katayoOn عزیزکمم من هر روز حموم نمیرممم برناممو گذاشتم تو چند صفحه قبل زرده با امگا 3 کلا 2 ساعت می خوام بزارمش اما زرده با حنا 4 ساعت
دوستان ,منم موهام خیلی ریخت , همش ماینوکسدیل میزدم ,,,به امیدی که اثر کنه ,قرص روی و اهن میخوردم ,محلول تقویتی از داروخونه گرفتم ,اسمش یادم نیست ,خارجی بود , اما بی فایده بوددددد,, تا اینکه دوباره پارسال بود ,یه رنگ گذاشتم ,اکسیدان اشتباهی ریختم ,دو تا به جای یکی ,ازحموم اومدم ,عروسی دعوت بودم ,شونه کردم,شونه پر مو شد ,موهام به شدت ریخت ,افتضاح ,طوری که رفتم عروسی ,خالم فهمید سرت چقد خالی شده ,هرجور فرق باز میکردم ,خال خالی بود , اومدم خونه ,اون شب ,تا فرداش ,فرداش تا شب گریه ,کردم , دنیام به اخر رسیده بود ,,,,,خیلی سخته ,همه زیبایی زن به موهاشه ,اونم من ,همش موهام ,بلند و خوش حالت بود , اومدم تو سرچ ,ب این تاپیک اشنا شدم ,یکم امیدوار شدم ,رفتم روغن شیدی ,خردیم ,تهیه کردم ,,, از عطاری پرسیدم ,برا تقویت مو چی دارین ,اقا معروف و کاربلده ,گفت ,تلی شیرازی ,معجزه می کنه , اونم گرفتم ,,,موادش تا جایی که تونستم ببینم , حنا ,وسمه ,قهوه ,شلتوک برنج فک کنم ,چن تا پودر دیگه ,و یه پلاستیکم چن تا گیاه بود , که احتمالن همین گیاهایی که بچه ها میگن ,مث بابونه و ... بود , گفت همهرو اسیاب کن ,الک کن ,با ماست و تخم مرغ مخلوط کن , یه ماه ,سه بار در هفته ,بعدش ماهی یه بار ,,,دستورش تقریبا همین بود , گفت ,شامپو شم بگیر ,فک کنم ,۱۴ گیاه بود, با محلول خرگوشک ,و یه صابون گیاهی ضد ریزش من این ترکیبو استفاده کردم ,روغن ترکیبی شیدی هم استفاده کردم ,یه روز درمیون ,تقریبا , بعد حموم خرگوشک میزدم من شاید دو سه ماه اینارو استفاده کردم ,که شاهد نتیجه بودم ,,کف سرم قشنگ در اومد مو های کرکی ,و کم کم بلند ,شد و سرم پر شد,,,, گفتم بگم دلگرمی بچه ها بشه ,و تشکر کنم از دوستان ,,بانی این تاپیک ,
خدایا راضیم به رضایت .میشه برای سلامتی نی نی م ,یه صلوات بفرستین ,اللهم صل علی محمد و ال محمد
یاسی جون ممنون از آرزوهای خوبت راستی خواهرم میگه دو روزه وقتی سرکارم همش پوست سرم جلز و ولز میکنه مثل زمانیکه سیر و پیاز میزاریم ولی با دوز خیلی کمتر یه چیزی مثل وقتی که دست یا پا خواب میره و گز گز میکنه. این به نظرت خوبه یا بده؟ نکنه پوست سرش حساس شده باشه من می گم شاید جریان خونش داره متعادل میشه. مورد مشابه داشتیم نظرت چیه این حالات عادیه یا نه؟
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی
خواهش دوستان ,هدف ما رضایت شماست , راستی سیر و پیازو فلفل هم یکی دو بارامتحان کردم , الان یه سال میگذره ,الان جلوی موهام یه ردیف موی یه اندازه هست که انگار مثل چتری ,قیچی زدم , الان دوباره دیروز گرفتم موادو تصمیم گرفتم ,مدام بزنم ,هفته ای یه بار ,ماهی یه بار بهتر بشه پر تر پرتر بشه , هم برای جلوگیری که دیگه کم نشه , به خاطر این باز میام ترکیبات جدیدتر م امتحان کنم ,
خدایا راضیم به رضایت .میشه برای سلامتی نی نی م ,یه صلوات بفرستین ,اللهم صل علی محمد و ال محمد
2810