2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680072 بازدید | 28507 پست
آنیتا باید به خودت انرژی مثبت بدی...هرچی شاد و خوشحال باشی..نتیجه بهتری می گیری... بعدشم..عجب دکتری رفتی...همینجوری یه کاره برگشت گفت باید مو بکاری؟؟؟خب فکر نکرد ناراحت می شی؟؟......عجب آدمایی پیدا می شنااا
** الهم صل علی محمد و ال محمد**...میشه دعا کنید برام که به حاجتم برسم؟...**الهم صل علی محمد و ال محمد**

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زی زی جان، کامرون جان آدرس وب لاگ شیدی جون رو گذاشته آدرس بلاگفای شیدی جون اینه http://hair4u.blogfa.com
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی
mahya جان مرسی از حرفای قشنگت. واقعا درست بود .باید در راس همه اینها فکر مثبت و امید باشه. با نا امیدی هیچی درست نمیشه. بید به این درمان ایمان داشت. شیدا هر جور قرص هورمونی خورده دکترا بهش گفتن ارثیه اما درمان شد. پس ما هم میتونیم. یا من اسمه دوا و ذکره شفا (دوستان خدا برای هر دردی درمان داده.)
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
دوستان عزیزم من داشتم مطالبی رو که اعضا نوشنه اند رو می خوندم و با خودم یاد کلیپی افتادم که چند روز پیش از یکی از اساتید حوزه انسان شناسی دیدم ایشون یک فرد سیاه پوست هستند که متاسفانه اسمشون در خاطرم نیست من قسمتی از صحبت های ایشون رو تایپ کردم و براتون می گذارم و ازتون می خوام با صبر و انرژی مثبت زندگی کنید نه تنها برای مو درآوردن بلکه در تمامی لحظات زندگیتون
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی
کاشت یک درخت بامبو نوعی پروسه متمایز را می طلبد. شما دانه را می کارید و به مدت 5 سال آن را آبیاری می کنید و زمین را بارور نگه میدارید. در پایان پنج سال درخت بامبو زمین را نمی شکافد و در عرض 6 هفته، به اندازه 90 فوت (30 متر) رشد می کند و سوال این است آیا درخت بامبو در عرض 6 هفته 90 فوت رشد کرده یا در طی 5 سال؟ و من می گویم 5 سال. زیرا اگر در هر دوره از آن زمان مهم، شما آبیاری نگه داری و باوروری خاک را متوقف کنید، درخت بامبو در داخل زمین خواهد مُرد. بسیاری از مردم بدلیل اینکه ناشکیبا هستند و همه چیز را همین حالا می خواهند، اجازه می دهند که رویاهایشان با طرد شدن و جواب رد شنیدن بمیرند. آنها اجازه می دهند تا رویاهایشان با ورشکستگی و شکست ها بمیرند. آنها اجازه می دهند تا رویاهایشان در گفتگوهای منفی و بدبینانه بمیرند. آنها اجازه می دهند که رویاهایشان با بهانه ها و توجیح ها بمیرند. اجازه می دهند تا رویاهایشان در درونشان بمیرند به خاطر اینکه صبور نیستند و اعتماد ندارند، باور، اعتقاد، اعتماد و اطمینان به شما صبر می‌دهد
دوستان صبر و پشتکار و انرژی مثبت داشته باشید، من ایمان دارم که خواهرم تا نوروز 94 موهاش پر و زیبا مثل سابق میشه لااقل دیگه از مهمونی نرفتن و .... بخاطر کم پشتی موهاش طفره نمیره. شما هم حتما به تصور زیبایی که از موهاتون دارید خواهید رسید. اعتقاد و صبر داشته باشید.
دوستان من میخوام ب کمپلکس و بزارم کنار ریجن بخورم. چند وقت و روزی چنتا بخورم. واینکه اونماسک که روغن نارگیل و حنا و پودر شنبل و سیاهدونست آیا سیاهدونو شنبل آسیاب شن و ایا بعد از 5 روز صافش کنیم؟ به سر بزنیم؟
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
سلامم سلاممم ava جون دکتر همش قرص موقتی میده ماسک حنا + دم کرده بابونه بزن هفته ای 2 بار به مدت 5 ساعت ----------------------------- وای شادونه مامان آرشیدا متن عالی بووددددددددد واقعا مرسی ------------------------------ غزل بانو ایول ایول به تو گل دختر سلام به مادر برسون ----------------------------- ساحل جون سایه دونه باید آسیاب شه شنبلیله هم اگه تو ماسک بخوای بریزی اره دیگه پوردش
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir
2810