2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679882 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غزل بانو این دستوری هستش که خواهرم انجام میده و من مطمئنم موهای شما حتما مثل سابق خواهد شد خواهر من 10 سال از شما بزرگتره ولی خیلی امیدوار شده با مطالبی که دوستان اینجا نوشتند البته خیلی جوونتر از سنشه ببینی فکر میکنی 25 سالشه برای همین خیلی غصه موهاش رو میخوره. انشالله همتون موهای خرمنی دربیارید این هم نسخه شهره جون خواهر من جمعه: ماسک حنا و تخم مرغ خونگی شنبه: روغن ترکیبی یکشنبه: ماسک پیاز و سیر دوشنبه: خرگوشک یا رزماری سه شنبه: اسپری چای سبز چهارشنبه: روغن ترکیبی پنج شنبه: ماسک پیاز و سیر البته هر شب بعد از همه این کارها موهاش که نمناکه یه محلول فرانسوی که توش روغن جوجوبا و چند روغن دیگه داره استفاده میکنه که دکتر از قبل بهش داده بوده و استفاده نکرده (فکر کنم اسمش کلورِان باشه)
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی
یاسی جونم مرسی که انقد خوب توضیح میدین راستش چربی موهام با شامپو کنترل شده.اولین شامپویی که تونست موهامو رام کنه همین بود من زرده تخمم مرغو با پودر نخود و مورد و ... از عطاری گرفتم دوبار گذاشتم تا حالا.آها دیروز ماالشعیر هم گذاشتم شنیدم به خاطر مالتش خوبه شما الان چند وقته ماسک های گیاهی میذارین؟ تاثیرشو دیدین تا حالا؟
2805
یاسی جون ببخشید سوالام خیلی شد. من ریشه موهام سفیده احتمالا با حنا قرمز میشه. حنا سیاه بگیرم چطورهوخواصش فرق میکنه. در ضمن به موهای دخترم هم بزارم اشکالی نداره
فرشته ها با هم می آیند ... خدایا شکرت
یاسی جون لطفا اگه تونستی بعدا برنامه هفتگی جدیدت که فکر کنم غالب روزهاش آلوئه ورا بوده رو هم برامون بنویس باز هم ممنون
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی
nunush6 جون خواهش میکنم عزیزم من الان نزدیک 2 ماه ریزشم خیلی کم شده موهام براق شده و موهای نازک در اومده حنای بی رنگ فایده نداره هااااااااااااااا حنای اصلی باید استفاده کنید
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir
مامان آنا قرمز میشه اگه سفیده واسه دخترت حنا مشکل نداره اگه موهاش روشن نیستاا یوهو انشرلی نشه ------------------- سلامممممممم ساحل جون خوبی کجایی دلمون تنگیده واست دخی ------------------------------- برناممو الان میزارمممم یادم میره بنام خدا برنامه رژیم غذایی موی بنده در این هفته شنبه :حنا + نخود + قهوه + آلوئه ورا + دم کرده بابونه + تخم شنبلیله 1 شنبه : ماسک سیر و پیاز 2 شنبه : الوئه ورا + لیموترش + روغن بادام + کپسول ویتامین ای 3 شنبه : زرده تخم مرغ + حنا + دم کرده بابونه شبش اسپری چای سبز + سبوس 4 شنبه : دم کرده گزنه شب تا صبح 5 شنبه : زرده تخم مرغ + امگا 3 جمعه : ماسک سیر و پیاز برای هفته دیگه کلا چیزای دیگه میشه
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir
باشه آنیتا جون...برات درخواست دوستی دادم...قبول کردی یه پیام بفرست لیتک بدم
** الهم صل علی محمد و ال محمد**...میشه دعا کنید برام که به حاجتم برسم؟...**الهم صل علی محمد و ال محمد**
مامان انا موها اصلا" قرمز نمیشه...نارنجی میشه.... موهای سفید منظورمه...موهای عادی هم فقط تنش یکم به سایه نارنجی میزنه...بعد یک ماه کم رنگ میشه....ولی هر روز یا هر هفته بزنی خیلی دیگه نارنجی میشه موها
** الهم صل علی محمد و ال محمد**...میشه دعا کنید برام که به حاجتم برسم؟...**الهم صل علی محمد و ال محمد**
یاسی جون ممنون از برنامه جدید فکر کنم خواهرم اگه فولیکول موهاش توی این 10 سال از بین نرفته باشه تا عید گیسو کمند میشه راستی برای فقر آهن چه قرص یا گیاهی تجویز می کنید خانوم دکتر :)
2810