2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679853 بازدید | 28507 پست
یاسی جونم حرفه دله مامانمو زدیی :))) وقتی عدس پلو داریم لب نمیزنم یا جگر اصن نمیخورم حالا بگو فست فود... تا اون کاور فلفل و نمکشم میلیسم :)))
تو رفتی از پیشم ..دنیامو غم برداشت! برداشت ما از عشق ... با هم تفاوت داشت !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها قرص Zinc plus خییییلییی خوبه....قرصای روی ایرانی اصصصلا" بدرد نمی خوره....این زینک پلاس هم روی هست...هم ویتامینای گروه ب....واسه همین از سفیدی مو هم جلو گیری میکنه...من چند ساله می خورم...دکتر هم گفت چون مکمل غذایی هست ایراد نداره که همیشه بخوری....واسه پوست وو مو و ناخن عالیییههه......
** الهم صل علی محمد و ال محمد**...میشه دعا کنید برام که به حاجتم برسم؟...**الهم صل علی محمد و ال محمد**
2805
غزل من برعکس تو هستم...عاشق کباب جگر و عدسی و لوبیا پخته و ابگوشت و ازین غذاهای پختنیم
** الهم صل علی محمد و ال محمد**...میشه دعا کنید برام که به حاجتم برسم؟...**الهم صل علی محمد و ال محمد**
محکم بستن موها از عوامل فیزیکی است که به فولیکول و رشد موها آسیب می رساند، این کار در انواع بافت های مو به علت تحت کشش قرار گرفتن پایه مو به ریشه صدمه زده و ریزش موها را به همراه دارد. بستن موهای دختر بچه ها به صورت دم خرگوشی یا دم اسبی، موجب ایجاد کشش و ایجاد آسیب در ریشه مو شده و عوارض آن در سنین 20 تا 30 سالگی با کاهش تعداد فولیکول ها و حجم مو نمایان می شود.
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir
زینک پلاس همون قهوه ایاست که بیضی ماننده ؟! من یه مدلشو میخورم که پشتش نوشته zinc+vitaminc زرد رنگه. میگن عالیه ولی منه احمق نمیخورم! هر ورقش فکر کنم 15 تومنه
تو رفتی از پیشم ..دنیامو غم برداشت! برداشت ما از عشق ... با هم تفاوت داشت !
غزل پدر بزرگ من از قدیییم تا حالا هر دفعه میره حموم یه زرده تخم مرغ به موهاش میزنه...موهاش از بقه مردای فامیلمون بیشتره...با اینکه 78 سالشه!!!
آره اونی که من می گم بیضی و قهوه ای هست...توی روی و ب کمپلکس هست...من خودم بعدش یه میوه که ویتامین سی داره می خورم......اقتصادی تره
یاسی آخه وقتی آدم می خواد بره بیرون مجبوری مو رو ببندی....مگه اینکه کوتاه باشه.... من موهام تا پایین باسنمه...نمی تونم زیر روسری باز بذارم که همینجوریشم توی خونه مامانم همش میگه موهاتو ببند!!!عین جنگلیا شدی این موهای بدبختم کی باید هوا بخوره من نمی دونم!
آره...تا حالا دوبار زدم بعد اولین باری که زدم..مامانم موهامو دید که چقدر نرم و خوش حالت شد...ددفعه دوم با ترس و لرز صبح زود پاشدم درست کردم بزنم به سرم تا مامانم بیدار نشده....از شانسم بیدار شد...ولی پیزی نگفت......ازین به بعد هفته ای دوبار میذارم یاسی زرده تخم مرغ+روغن زیتون+یکم ابلیمو
غزل جون مامانت بیشتر به فکرته تا خودتااااا من بر عکس تو هستم...می خوام یه چیز بزنم باید یواشکی بزنم...مامانم نبینه همش میگه این بلاها چیه سر خوت میاری
2810