2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679917 بازدید | 28507 پست
ممنون مهیا جون شما می دونی از بچه های اینجا کسی بوده که واقعا کف سرش پیدا بوده و الان خوب شده باشه؟ چقدر طول کشیده که پوست کف سرش دیگه دیده نشه و بجاش فقط مو باشه؟
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی میدونه روغن گردو رو چجوری بگیریم؟ یکی از استادای دانشگامون که خیلی طب سنتی سرش میشه میگه مغز گردوی خشک رو تو ظرف روحی بنداز روغنشو بزن سرت محاله جاش مو درنیاد
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
خیلی از دوستان اینجا نتیجه گرفتن واسه مو و پوست حداقل باید 6 ماه درمان کرد مه شروع به واکنش کنه اینو دکترا میگن
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
ساحل جان من فکر می کنم که اینطوری فقط گردوها میسوزه و بیشتر شبیه سرمه میشه تا روغن این روش رو سمیه مامان ماهان گذاشته من گردو رو با پوست داخل شومینه نزدیک اتیش میزارم شعلش کم باشه بعد چند روز رو یه پارچه تمیز میشکونمشون مغزش سیاه میشه در اثر حرارت مغزها رو اسیاب میکنم و داخل یه لیوان شیشه ای میریزم روش رو هم ر وغن زیتون اصل میریزم در حدی که روش رو بگیره بعد 5 روز این مغز گردو روغنش رو پس میده روغن حاصله سیاه رنگه و برای رشد مو و درد های مفصلی فو قالعادست
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی
https://www.youtube.com/watch?v=yV6s10amuHA&noredirect=1

کلیپ روش روغن گیری از گردو

مغز گردو ی خشک رو خردش میکنه بعد حرارتش میده ولی مثل ارد حلوا نباید سرخ و برشته شه باید حرارت کم ببینه فک کنم
بعد که رطوبت گردوها گرفته شد می ریزیش توی پارچه کتون سفت می پیچیش بعد میذاری زیر دستگاه پرس روغنش در میاد

بعد باقی مونده گردوها رو دوباره ی کم اب میریزی روش دوباره پرس میکنی تا روغن بده بازم

فقط این دستگاه پرس رو از کجا میشه اورد اخه
بگذار مهربانی ات دریا شود
شادونه جان حنای بی رنگ بگیر . ساحل گفتی روغنا برای رویشه حنا و قهوه واسه جلوگیری از ریزش. موهام چربه چیکار کنم موهای جدید دربیاد مشکل من موهای پیشونیمه خط رویش موهام خیلی رفته عقبم و مخصوصا دو طرف سرم شقیقه ها خلی شده حالت ام انگلیسی چیکار کنم به نظرتون؟!
من مشکلات زیادی در زندگی داشتم ولیکن لب های من از آن ها آگاه نبودند و همیشه خنده بر آنها نقش بسته بود. چارلی چاچلین
شادونه و کتایون جان درخواست دوستی دادم براتون...قبول کنید عکسش رو پیام خصوصی می کنم... البته دوربینم رنگ رو خوب ننداخته...چون با حنا تن طلایی نارنجی بیشتری گرفته...ولی دوربین خوب ننداخته...موهام ازین عکسی که می خوام بدم روشن تره در اصل...
** الهم صل علی محمد و ال محمد**...میشه دعا کنید برام که به حاجتم برسم؟...**الهم صل علی محمد و ال محمد**
البته من سالی یکی دوبار بیشتر حنا نمی ذارم....آخه هرچی مو روشن باشه هی حنا بذاری زیادی دیگه نارنجی میشه....به قول بچه ها حنا بی رنگم می تونی بگیره خواهرت...ولی همونطور که شیدی توی صفحات اول گفت خیلی از خواص حنا به وجود همون مواد رنگ دهنده اش هست.... اگه موهای خواهرت مثه موهای منه ...حنای رنگی رو هر هفته بذاری خیلی نارنجی میشه...اگه می خوای بد نشه بی رنگ بگیر...اگه هم تیره تره...حنا تاثیری روی رنگش نمی ذاره که تابلو بشه...
** الهم صل علی محمد و ال محمد**...میشه دعا کنید برام که به حاجتم برسم؟...**الهم صل علی محمد و ال محمد**
مارال جون موهاتو خیلی محکم می کشی می بندی؟؟؟؟ معمولا" اونایی که موهاشونو محکم می بندن یا از یه طرف فرق باز می کنند زود خالی میشه اون قسمت.... نمی تونی با چتری زدن جلوی موهات اینو بپوشونی؟؟؟ البته از تخم مرغ یا پیاز هم می نوی تست کنی...ولی نمی دونم جلو بکشه یا نه
وای محیا من آرزووووومه یه روز موهامو به سمت بالا ببندم برم بیرون نمیتونم اینکارو کنم همیشه مجبور بودم موهامو جلو بریزم که بلندی پیشونیم مشخص نشه الانم که سال به سال بدتر میشه موهای جلو سرم خیلی نازکه ینی اگه من موهامو از خط رویشش بدم عقب ببندم یه وضی میشه...خواستم برم کاشت مو دکتر گفت واسه خانوما و مدل ریزش مویی که شما داری زیاد جواب نمیده باید فیناستراید مصرف کنی منم دوس ندارم فیناستراید بخورم میگن ممکنه اثرش واسه همیشه تو بدن بمونه و بعدا واسه بچه ضرر داشته باشه
من مشکلات زیادی در زندگی داشتم ولیکن لب های من از آن ها آگاه نبودند و همیشه خنده بر آنها نقش بسته بود. چارلی چاچلین
جدیدا به موهای ریخته ام که دقت میکنم میبینم ریشه ی سفید داره یعنی کلا با پیاز مو ریخته؟! نوکشم نازکه
آب پیاز رو حالا امتحان کن مارل...شاید مثه یاسی رومد....والا من اونجوری که می گی ندیدم...ولی یکی از دوستام..اینقدر یه طرفه فرق باز کرد خالی شد اون سمتش...
2810