2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680281 بازدید | 28507 پست
ساحل جون عزیزم من از اول اینجور نبودم.تمام آزمایشاتو ببر زیر نظر ی دکتر مجرب و میتونی واسه شیدا بفرستیشون تا برات تحلیل کنه من ک هیچی سرم نمیشه متوجه شدم ک مشکل تو از درونه...تا جایی ک یادمه یکی از علل مو و جوش هورمونه...بالا بودنش تا ی حدی مجازه داشتن کیستم هم همینطور.
فرستادم اونم گفت فریتینت پایینه و ویتامین دی. من مشکل هورمونی ندارم بخدا. کستم هم یکیش رفته. یکیشم شاید رفته باشه. کمکم کنننننننننننننننننننننننن
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر خوب کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من پیش بهترین متخصای غدد و زنان تهران رفتم.آخری گفت ارثیه. دکتر منوچهر نخجوانی فوق غدد و متابولسیم
پگاه من هم اکنون ب یاریه سبزتان نیز دارم بخداااااااااااااااا. خود شیدا مگه هورمونی و ارثی نبود؟ خوب شد؟من همه از هورمونی رو دادم الان همه چی میزونه. این کیست رفع شه مجدد آز میدم. فقط کمکم کن
ارث چی بابا...من شیدا سما مارپل و... ارثیه اگه ارثه ک حل میشه چون ما ارثامون مختلف بود.یکی کم مویی مادر زاد یکی ریزش موی ارثی و... من واقعا ب رژیم غذایی و اعتدال مزاج ایمان دارم...من حجامت عام و بدون دلیلی هم کردم.کار از معده و سمهای رسوب شده توی بدنمون خرابه پیامبر هم میگه ک همه دردها از معده شروع و با حجامت رفع میشه.البته حجامت ب موقعه
من واسه یوبوستم دارم روزی چند قاشق روغن زیتون میخورم. واسه فریتینم عرق یونجه و شیره انگور. میگم طبعمو کی میتونه دقیق بگه. اینجا اصلا دکتر سنتی نیستو فقط عطاری هست
از کیستت مطمئن شو ک رفع شده بعد همین روشها رو ادامه بده خیلی زمانبره اما جواب میده و هیچچچچچچچچچچچچچ ضرری نداره تازه چون روغنا گرمن مثل سیاهدونه واسه بینایی و حافظه هم خوبه یا رزماری و... اینا رو ک ب سر میزنی واست چند کار میکنن
ساحل جون کجایی مگه؟؟؟مطمئن باش هست اما چون کمتر کسی میره سراغشون ناشناخته میمونن واسه یبوست عرق شاتره بخور معمولا آنی جواب میده مثلا نیم ساعت بعد همه چی اکی میشه