|
مشاهده متن کامل بحث +
1680295 بازدید
|
28507 پست
قوانین تایپیک:
خواهش میکنم تو پستاتون اونایی که احوال پرسی و سلام و خداحافظ و هستی؟نیستی؟؟شب بخیر و صبح بخیر و تشکر و...خلاصه همچین چیزا رو پاک کنید.بقیه موردا حتی اگه بیربط به تایپیک باشه ایراد نداره.حالا دوست داشتین و حوصله تون شد و سرعتتون بالا بود پاک کردین اونا رو هم چه بهتر.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
پگاه مهرازآنلاین پست ها : 2383عضویت:1392/3/25 1393/4/1 - 11:12 عصر [گزارش پست نامناسب] [حذف پست] [ویرایش پست] [لینک مستقیم] [ارسال ایمیل] بچه ها من ی روغن ترکیبی اکتشافی درست کردم حس میکنم خیلی عالیه سه بار زدم ازش ولی خیلی راضیم نمیدونم برای شما هم خوب باشه یا نه.اما تعادلش برقراره. ی قاشق غ نارگیل.یک ق غ کنجد.یک ق غ کرچک.ی قاشق بادوم تلخ بعد روغنهای ترکیبی شیدا رو ب همون نسبت بش اضافه کردم یعنی هویج.اسطوخودوس.مورد.... رزماری رو هم گیاهشو پودر کردم چشمی ی مقدار ریختم. تا حالا چند روغن خیلی خوب پیدا کردم یکیش روغن سیرزیتونی ک پارسال درست کردم الان خیلی خوبه.اون موقعه بدک نبود روغن سیاهدونه ک باز خودم با کنجد و پودر سیاهدونه درست کردم یکی دیگه ترکیب زیتون و بادوم تلخ و این یکی خیلی خیلی ازش راضیم.قشنگ موهای جدید رو میبینم بچه ها بیاد واسه هم دعا کنیم ک رها بشیم.اگه آرامش معنوی پیدا کنیم بهتر جواب میگیریم چون روحمون در آرامشه
پگاه من باید برم بعداز ظهر هستم من انگبین بخورم مزاجم متعادل میشه ؟ هر چی که باشه؟ پگاه قربوووووووووووووووووونت برم. خداااااااااااااااا موهاتو بیشششششششششششتر کنه
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
مرسی عزززززززززززززززززززززززززززیزم آره عزیزم دکتر خیر اندیش میگفت میتونیدبرید تو سایتش و کلیپاشو دانلود کنید.میگفت چربی مو هم رفع میکنه اما من دو هفته خوردم ولش کردم من عصر نمیام متاسفانه فردا امتحان دارم...ولی هر سوالی داری بگو من بعدا جواب میدم