2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680247 بازدید | 28507 پست
سلام دوستان من روغن درمانی رو خوندم ولی درست متوجه نمیشم ینی 30 میلی روغن رو روزانه باید استفاده بشه؟بعد اگه من بخوام فقط یکی از روغنارو استفاده کنم باید از اون 8 قطره بزنم یا 30 قطره؟؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید در مورد روغن درمانی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پگاه جان سلام عزیزم چقدر خوشحل شدم دیدم اومدی. تو رئ خدا بچه های قبلی بیایین بما کمک کنید. پگاه جان من روغنا رو تازه تهیه کردم . آملا مرحبا چ شکلیه؟ یا نارگیل cbc من نارگیلم شبیه قوطیه جای ربع هستش. درسته؟ آملا تو یه شیشه است عکس یه خانم با موهای افشون ر.شه. بوی خوبیم داره؟ بقیه روغنام مثل قطره چک.نن مارک تقدیس. من نارگیلو باز کردم چجوری ازش نگه داری کنم؟
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
هیلیتی جان این روغن ترکیبی رو ک طبق دستور درست کردی برای ی مدته.نه ی روز.فقط کف سر باید چرب بشه سر رو نباید با روغن خفه کرد اگه ی روغن مث نارگیل یا زیتون رو بزنی برحسب نیازت بزن توی روغن ترکیبی ک مقدار قطره رو نوشته بخاطر متعادل کردن روغن و بالا بردن تاثیر روغن پایه س. یا زمانی ک روی عصاره رزماری نوشته 20قطره بخاطر پایه الکلش هستش و این مقدار رو مجاز دونستن
ساحل جونم عزیزم درستن.همینجورن روغنا.من آملا خریدم ولی استفاده نکردم. روغن نارگیل هم سبزکوه و شفابخش و...زدم تو زمستون یخ منجمد شدن تو کمد... امیدوارم تو بهتر جواب بگیری چون روغنات عالین... فقط ی جای تاریک نگهشون دار.موقعه گرم کردن هم مواظب باش ک اثرش نره و غیرمستقیم گرمش کن...زیادم گرم نشه طوری ک دستو نسوزونه
eliجون نه خیلی راهای دیگه هم هست البته طب اسلامی و سنتیشو میدونم.شیره انگور خود انگور و.....هستن.داروی خونسازم تو داروخونه های گیاهی هست.آهن رو میذارن توی قابلمه ای ک دارن غذا درست میکنن و بعد از اینکه غذا پخت ذرش میارن.ظرف مسی هم موثره.و.... برای طبعت هر دکتر طب سنتی بود خوبه.اما واقعا دکتر طب سنتی باشه نه تجربی
الی جون مال من ک بهتر شدن ولی خوب نشدن هنو چون من 7 ماه دست بشون نزدم کسایی ک خوب نتیجه گرفتم.مثل سما اول اینکه پر از انگیزه بودن.دوم صبح زود بیدار میشدن شب زود میخوابیدن.ورزش صبحگاهی.بجز به موهاش به پوست و ناخن و...هم میرسید.غذاهای خوب و سالم.مثلا هر روز جونه گندم رو در کنار ریجن و اکوفان و...میخوردن و....ی زمانی هم توی تاپیک پر از اسپم بود میگفتن و میخندیدن.ب قول روشنک کچلی مده تاپیک دعا و... متاسفانه جمعمون منهدم شده. حتما بدن رو پاکسازی کنید یوگا هم کار کنید
معجون تقویتی و آب میوه های خونگی و خیلی چیزایی ک قبلا گفتم. روی سر پر از فیلکول غیرفعاله ک ما با روغنا فعالشون میکنیم.حتی خرمن گیسوها دارنش و همین عاملیه ک میشه موی طبیعی کاشت. مو تا در بیاد.ضخامت بگیره قد بکشه طول میکشه انتظار نداشته باشید فردا خرمن گیسو شید.زمانبره....
من نمیتونم روغن هارو به این شکلی که نوشتید مصرف کنم آیا میتونم روغنهارو همینجوری مثلا داخل ماسک بریزم و رو سرم بزارم مثلاروغن نارگیل رو بریزم داخل ماسک حنا و بزارم دو ساعت سرم بمونه. میشه ؟؟
پگاه جون عزیزم خدا خیرت بده جواب میدی؟ چرا گروهتون منهدم شده؟ اگه بخوایین بازم میشه جمع شد. بعضیا فقط موهاشون کم پشت اما بعضیا مثل من پوست سرشون جلوی سر پیداست پس لازمه کمک کنید. افسانه خانم خیلی بمن کمک کرد واقعا ممنونشم. من با هزار تا دردسر دادم روغنا رو از شهر دیگه واسم تهیه کردن و مصمم به دنبال جواب گرفتنم. باید جواب بگیرم. شما در چه حد بود وضعیت موهات؟ الان چطور؟ واسه چربیی موهام چیکار کنم؟ خرگوشک رفتم گیاهشو بخرم اشتباه بهم دادن انگار گیاهش نیست. کسی میتونه تهیه کنه؟
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
یادش بخیر یه زمانی چقدر من و شیدا و ارزو رو بخاطر اسپمهای شبانه مون دعوا می کردینا ما هم پررو مگه از رو می رفتیم تندیس جغد طلایی ماله ما بود شب زنده داران . یاد محفلای شبانمون بخیر شیدا . ارزو .اریوانا گلی . پگاه سما رونیکا فاطی اوا صوفی ارمیتا ازیتا پریا خانومی آناهید زهرا و..... ان شاله هر جا هستن شاد و سر افراز باشن
درین درگه که گه گه که که و که که شود ناگاه مشو غره به امروزت چو از فردا نهی آگه
2810