2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680265 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساحل جون مطمــــــــــــــــــــــئـــن باش کسایی مث توان بهتر از بقیه جواب میگیرن چون اراده دارن من ک بهت ایمان دارم ک خوب خوب میشی راستش من از بچگی بوده ولی ی ماسک رو اشتبا زدم و موهام در عرض 1 دقیقه نصف شد و هنوزم مشکل داره وسط سرم.در نمیاد انگا ماسک سیر و زیتون بود اما بعدها دیدم ک چقد عالیه و من نذاشته بودم بمونه چند روز.... الان خیلی بهترن.سال گذشته من با حجاب فوق کامل موهامو میپوشوندم.الان خوب شدن منم موهام چربن درمانی واسش نیافتم فقط آب غوره با آب.سرکه سیب رقیق با آب.خرگوشک بد نیست.آب نارنج.لیموترش.گریپ فورت چربی سر رو کم میکنن.خرگوشک بد بو و رقیق و قهوه ای سبزه.ی جوریه کلا من جوش شیرین دارم هر وقت موهام چربن وقت ندارم برم حموم میزنم و شونه میکنم.شامپو خشکیه برای مو چربا.موها رو ضخیم و خوش حالت میکنه.مخصوصا جاهایی ک نمیخوام کسی متوجه کم موییم بشه. من از حد کم الان متوسط شدن.یکساله درمان ب این شیوه رو شروع کردم.از مهر تا اردیبهشت بسیار نامرتب شاید با اغراق زیر 20 بار چیزی زدم الان پشمونم ک چرا تنبلی کردم.ولی تو این مدت موهای تابستونم ک فکر کردم تاثیر آنچنانی نداشته بلند شدن و متوجه شدم کلی مو در اورده بودم و چون کوچیک و نازک بودن متوجه نشدم. جلو سرمم نور افکننننننن بود تو آفتاب تو تا سال 94 این موقعه ب خودت مهلت بده ببین چـــــــــــــــــــــــــی میشن موهات.میشی مث شیدااااااااااااااااااااجونم
من نمیتونم روغن هارو به این شکلی که نوشتید مصرف کنم آیا میتونم روغنهارو همینجوری مثلا داخل ماسک بریزم و رو سرم بزارم مثلاروغن نارگیل رو بریزم داخل ماسک حنا و بزارم دو ساعت سرم بمونه. میشه ؟؟
پگاه جون عاشقتم . مرسی خانمی. تو آفتاب ؟ من سایه افتاب نداره کف سرم جلوش چیداست الانم حجاب کاملم. من باید جواب بگیررم به امید خدا و کمک شما دوستان. فاطی جون و روشنک خان یکم وقت واسه ما بزارین ثواب داره. پگاه جون ترکیبی رو هر بار خواستم درست کنم گرم کنم؟ یا قاطی کنم روغنا رو و هربار به میزان استفادم گرم کنم؟
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
ساحل جونم عزیزم این مقدار ک گفته شده شاید واسه سه چهار دفعه باشه.هروقت میخوای بزنی ی مقدار غیرمستقیم گرمش کن. البته گرمشم نکنی مهم نیست.گرم باشه بهتر جذب میشه. مقداریشو گرم کن که احیانا از دست در رفت خیلی داغ شد و اثر کم شد همش خراب نشه.
بچه ها من ی روغن ترکیبی اکتشافی درست کردم حس میکنم خیلی عالیه سه بار زدم ازش ولی خیلی راضیم نمیدونم برای شما هم خوب باشه یا نه.اما تعادلش برقراره. ی قاشق غ نارگیل.یک ق غ کنجد.یک ق غ کرچک.ی قاشق بادوم تلخ بعد روغنهای ترکیبی شیدا رو ب همون نسبت بش اضافه کردم یعنی هویج.اسطوخودوس.مورد.... رزماری رو هم گیاهشو پودر کردم چشمی ی مقدار ریختم. تا حالا چند روغن خیلی خوب پیدا کردم یکیش روغن سیرزیتونی ک پارسال درست کردم الان خیلی خوبه.اون موقعه بدک نبود روغن سیاهدونه ک باز خودم با کنجد و پودر سیاهدونه درست کردم یکی دیگه ترکیب زیتون و بادوم تلخ و این یکی خیلی خیلی ازش راضیم.قشنگ موهای جدید رو میبینم بچه ها بیاد واسه هم دعا کنیم ک رها بشیم.اگه آرامش معنوی پیدا کنیم بهتر جواب میگیریم چون روحمون در آرامشه
آقا سجاد از شدن که میشه ولی تاثیرشو نمیدونم تا چه حده. من توی ی ماسک تقویتی دیدم که روغن زیتون با حنا قاطی میشه.دستورشو پیدا کردم میذارم.یادمه خیلی خوب بود و حتی شوره رو هم برطرف میکرد فکر کنم نیم تا 45 دقیقه کافی باشه.روغن و حنا خیلی گرم میکنن سر رو. حنا و تخم مرغ محلی هم 45 دقیقه مناسبه حنا رو با جوشانده بابونه درست کنید ریشه مو رو مستحکم میکنه سیر و پیاز هم خیلی عالیه واسه ریشه مو و درمان آلوپسی میشه بپرسم چرا نمیتونید؟اگه بدونم شاید بتونم چیزای دیگه ای بهتون معرفی کنم
ممنون که جواب دادید پوست سرم کلا چربه و وقتی روغن میزنم به سختی شسته میشه و حتی بعد از چند بار شستن هم موهام چرب میشه باز و برای وضو گرفتن هم یکمی وسواس دارم وقتی روغن میزنم ولی این ماسک حنا و نخود و چایی سبز و .... اینها خیلی برای من جواب داده و موهام مثل قبل داره پر میشه یه سوال دیگه هم داشتم این موهای ریز که توی سرم در اومده چیکار کنم ضخیم بشن و روغن املا رو چه جوری مصرف کنم؟ باتشکر
پگاه جون این اقا سجاد چقد زود گرفته ماشاله. پگاه جون من در طول روز ریزشم در حدود 5 تا 10 ست. و بعد از حموم بین 60 تا 100 متغیر است. هر 48 ساعت یکبار حموم میرم. ریزشم چطوره؟ کی موهای جلوی سرم پر میشه؟ ما الان چند هفته است فقط ماسک حنا با مخلفاتش و پیاز و میزارم جمعه میخوام روغنا رو شروع کنم
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
آقا سجاد موهای منم چربن اما اینا رو به پوست سر بزنید نه به مو و اونم خیلی کم بعد شامپو بچه دو دست بزنید. کرچک غیر معطر و ترجیحا غیر خوراکی رو با پودر ریشه شیرین بیان ترکیب کنید و بزنید آملا نیم ساعت قبل حموم به ساقه مو.البته مرحبا واسه ریشه مو هم مشکلی پیش نمیاره.آملا مو رو ضخیم و رشد مو رو 2 برابر میکنه شما هر روز باید موهاتونو بشورید مثلا با صابونهاد گیاهی مث ان جی و....یا شامپو بچه ترجیحا فیروز.بوژنه یا شامپو زرد تخم مرغی ک فکر کنم بهتر از بقیه باشه. بعد سرتونو با رقیق شده سرکه سیب و...بشورید ک وسواستونم رفع شه به خوراکتونم توجه کنید حتما.
ساحل جون ریزش تو عادی محسوب میشه ولی میشه ب صفر رسوندش. بدن ادما با هم فرق داره نمیتونم تخمین بزنم ک چقد ظول میکشه اما اینو بدون اگه درست پیش بری تا 3 ماه آینده موهات از حالت بحرانی خارج میشن سودا و صفرای حاد هم باعث کم مویی میشه.بنظرم ی رژیم صحیح غذایی جواب دهی بهتری داره.مشکل باید از درون حل بشه.علت ریزشت چیه؟؟؟؟ تو حموم رفتنتم دقت کن و با ملایمت با موها رفتار کن آقایون اکثریث ریزش هورمونیه ک این پاسخگویی بدنشون نشون دهنده چیز خاصی نیست اما خانمها عللها متعددن و از غیر نرمال شدن یا بودن چیزی تو بدنه.
باور کن دلبندم انقد زشت نیستن.موهای من باور کن خوشکلن فقط کمندوربینش بده بذا آخر تابستون نشون میدم ک چطورن. در کل ی عکس فوری واسه روحیه دهی گذاشتم دیدی ک گفتمم 7ماه نزدم تازه شروع کردم باز نسبت ب تلاشم خوبن حالا فکررررررررررررر کن تو مرتب و با اراده بزنی میشه مث همونایی ک الان نمیان دیگه اینجا باید برم حموم ظاهرا مثلا دیروز رفتم بعدا واست عکس بهتر میفرستم