2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680203 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها باورم نمیشه مثل اینکه موهای منم داره یه تغییرایی می کنه به وضوح بهتر شده نمی دونم کلفت تر شده یا پرتر 2 ماهه که درم سریتا می زنم،روشای گیاهیم به صورت نا مرتب استفاده می کنم،8 روزه ایوروشه رو خریدم و قرص ریجن دایتو،فکر کنم کار ایوروشه است که چربی موهامو خیلی خیلی گرفته،من از آبان درمان گیاهی رو شروع کردم کسایی که موهای چرب دارن از نعمت روغنا محروم نمونن فقط بعد از استفاده با مخلوط شامپو+سرکه+آب موهاشونو بشورن که روغنا کامل پاک شپه از سر،بعد از 7 سال و امتحان کردن انواع درمانا و داروها(به غیر از پی آر پی)اولین باره که حس خوبی دارم و فکر می کنم موهام جون گرفته
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...
سلام به همه من حدود دو سه هفته اس دارم از روغن ترکیبی استفاده میکنم و هفته ای دوبار میزنم تو این مدت احساس کردم یکم ریزشم زیادشذه یعنی قبلش کنترل کرده بودم و روزی ۷یا۸تا ریزش داشتم ولی الان تقریبا روزانه بالای ۱۵تا میریزه یعنی بخاطر استفاده از روغناس؟ ضمنا من سرم چربه کلا
خدایا دستامو بگیر
احسان جان من چند باره که از حموم که میام موهام رو که خشک میکنم ، با چای سبز غلیظ دم شده موهامو وکف سرمو ماساژ میدم ومیذارم خشک شه . خیلی تاثر داره تو دیرتر چرب شدن مو . تازه موهامم حجیم تر نشون میده .
یاسمن23 زمان ارسال 1/12/1392 - 12:59 ق.ظ متن پیغام عزیزم من تا حالا از ماسکای حنا/ سیر وپیاز و فلفل / خردل/ حلیم شنبل/ آب شنبل استفاده کردم یه ماه و نیم اول ماسکای حنا و سیر و پیاز و خردل و ماساژ دمکرده چای سبز و چلتوک و همینطور تونیک خرگوشک استفاده کردم و همینطور به عنوان مکمل قرص مخمر آبجو خوردم و هفته ای دو بار هم چای سبز و چلتوک دم کردم و خوردم یه ماه بعد هم بیشتر حنا و سیر و پیاز و آب شنبل گذاشتم الانم مکمل ریجن میخورم تقریبا هر چند هفته برنامم عوض کردم که موهام عادت نکنن راستی موهام چربه و طبعم گرم و خشکه سعی میکنم کمتر گرمی ها و روغن وسس و ادویه مصرف کنم عوضش رب انار آب غوره و نارنج و خیار و... و خنکی بیشتر مصرف میکنم شبها هم ترکیب عرق کاسنی و شاهتره میخورم خدارو شکر ریزشم کم شده البته هنوز دارم ولی معمولا زیر 50 تا شده بعضی مواقعم زیر 30 تا آهان توی حموم هم موقع آبکشی آخر توی آب سرکه سیب میریزم و سرم اب میکشم توی شامپوم که ایوروشه اس مقداری قهوه و دم کرده مریمگلی و بابونه و چای سبز ریختم بعضی وقتام موم بجای شامپو با صابون ضدریزش رزماری میشورم که به موهام خیلی میسازه عزیزم به نظرم طبع خیلی مهمه خودم هرچقد اگه مطمعنی گرمی حتما با کارایی که گفتم بدنت خنک کن اگرم سرت چربه روشایی که گفتم کمک میکنه راستی ماسک حنامم با این ترکیبات جدید به سرم خیلی میسازه و ریزشم میکنه زیر ۲۰ تا شماهم امتحان کن حنا مورد قهوه ختمی پودر نخود قرص کمر همه ۲ ق ولی سدر ۱ق دم کرده بابونه چلتوک مریم گلی چای سبز تخم شنبل ختمی و کمی روغن هسته انگور رزماری و... روغنابی که به سرم میسازه همه رو ترکیب میکنم،بعد ۱ساعت میزنم سرم ذو سه ساعت بمونه و میشورم واسه من که خوبه شماهم امتحان کن ایشالا نتبجه مبگیری (0)
خدایا دستامو بگیر
راستی دوستانی که طبع گرم دارند یا پوست سر چرب قهوه نخورند چه گرم یا سرد ولی توی ماسک من که مشکلی باهاش ندارم منظورم ماسک حنا + پودر قهوه + ... می باشد و در کل یادتون باشه بعضی از گیاهان در بدنهایی که طبع گرم دارند برعکس یا بدون نتیجه عمل میکنند پس بهتره گیاهان گرم رو با یک گیاه سرد مصرف بشه صفحه 729 یا صفحه 1049 (1393/3/7 - 11:57 صبح) برای پوست سر چرب نوشتم
2810